en-joy  

LifeStyle

Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 »

Fecioară, fecior dar sexul nu se schimbă!

23 05 2009 09:59

Danaaaaaaa von Kronstadt! Muzica ncepe iar o tipă şi face apariţia dansnd din cnd n cnd lasciv şi făcnd playback de playback ( nţelegeţi tot artistul original cntă)! Publicul aplaudă şi dă cu banul, mai la o bretea de sutien, mai la mijlocul snilor, mai la o jartea... Iar, n funcţie de ocaziune, se pun de la 10 la 50 de lei. Da, să fie primit, vorba aia, se primeşte, nu se dă pomană! Apoi show-ul continuă, cu alta.

mai multe ...

vizite 8121comentarii 0 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

O lume şi-un destin pentru durere

11 03 2009 22:46

Orice am face, la un moment dat devenim, pentru cineva sau pentru mai mulţi, o mare durere. Uneori nu putem simţi acest fapt deoarece nu mai existăm dar, cteodată, avem neşansa să-l conştienzităm. Trăim atunci un sentiment de neputinţă sau, mai corect spus, de dezamăgire, pentru că ştim că suferinţa s-a creat din cauza noastră, a ceea ce am făcut, a ceea ce n-am făcut sau a ceea ce ni s-a ntmplat.

mai multe ...

vizite 8649 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Legea atractiei

03 04 2008 14:48

De-a lungul istoriei, legea atractiei se regaseste in invataturile tuturor profetilor, inteleptilor si oamenilor care au contribuit intr-un fel sau altul,la evolutia umanitatii: Newton, Platon, Hugo, Shakespeare, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein, Churchills.a. Tot ceea ce au realizat si obtinut a fost rezultatul acordului perfect cu aceasta lege extrem de puternica cu ajutorul careia, fara exceptie, fiecare fiinta umana are capacitatea de a transforma orice slabiciune sau suferinta in forta, pace absoluta, sanatate si abundenta.

mai multe ...

vizite 22488 redactor: Camelia Vişan in LifeStyle

Un nimeni celebru

22 01 2008 02:12

E ciudat de mic lumea cnd strinii despre care habar nu aveai c exist, sunt prieteni cu prietenii ti. Sau cu cunoscuţii ti. Sau cumva, legtura se face. Şi brusc, strinii devin apropiaţi. Aşa s-a ntmplat şi in cazul meu. Am primit un link pe messenger. Şi de aici s-a declanşat totul. Am nceput s o cunosc pe Roxana. Fata de 19 ani, despre care citisem c a murit n accident de maşin.

mai multe ...

vizite 11812comentarii 25 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Baftă să fie, că distracţie avem!

18 01 2008 11:47

Cu ochii pe carte şi cu gndul la distracţie. Cam asta este viaţa de student. Cel puţin n sesiune. Dar braşovenii au motive n plus să aştepte terminarea examenelor. Casa de Cultura a Studenţilor şi-a desemnat un nou director şi are acum planuri mari. Despre ce şi cum, n interviul următor.

mai multe ...

vizite 30436comentarii 33 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Lecţia timpului

03 01 2008 17:42

Nu e nevoie s ai o clepsidr pentru a spune c poţi ntoarce timpul. E nevoie, n schimb, de mult curaj şi de un dram de nebunie. Nu ar strica s mai fie cu tine un prieten şi puţin culoare dintr-un curcubeu matinal.

mai multe ...

vizite 8384comentarii 5 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Preludiul destinuirilor

31 12 2007 03:31

ntr-o zi am s aflu despre tine c ai plecat n alt ţar. Sau c ai o noua iubit. Sau c eşti bolnav şi nu ai chef de nimic. Sau c m-ai uitat. Şi am s aflu toate acestea nu printr-un telefon, nici mcar sms, nu prin email sau printr-un mesaj off-line pe vreun chat, ci tocmai din status-ul tu de pe messenger. Att de multe aflu din aceste mesaje

mai multe ...

vizite 31277comentarii 11 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog