Averea lui Gică Hagi este estimată la 35-40 de milioane de dolari şi se spune că in mare parte a fost strinsă din salariul de jucător.
Pe podium se mai află Gică Popescu (25 milioane dolari), Iordănescu şi Adrian Ilie (cite 15 milioane dolari), surpriza clasamentului fiind plasarea lui Dan Petrescu, 10-12 miloane de dolari, in faţa lui Mircea Lucescu (10 milioane). Averea lui Petrescu este explicată prin invetiţiile in imobiliare pe care acesta le-a făcut in Anglia.
Mutu (9-10 milioane) ocupă locul 8, urmat de Ilie Dumitrescu (8-9 milioane), care a investit intr-o galerie de artă şi antichităţi, dar şi in casa de licitaţii "Hanul cu tei". In coadă se află Chivu (6 miloane). Jucătorul e plătit de AS Roma cu 1,8 milioane de euro pe sezon şi este imaginea Coca-Cola in Romania.
Tiriac e cel mai bogat burlac. Aflat pe locul 2 in clasamentul celor mai bogaţi romani, condus de Iosif Constantin Drăgan (800 – 850 milioane de dolari, Ion Ţiriac (750 milioane de dolari) este considerat "cel mai bogat burlac".
Fiul lui Mitică printre tinerii cu mulţi bani. Bogdan Dragomir, fiul preşedintelui LPF, are 28 de ani şi o avere estimată la 25 milioane de dolari. El imparte primul loc in clasamentul celor mai bogaţi 7 tineri cu virste intre 27 şi 33 de ani cu Aurel Ghiţă (patronul IT Asesoft).
Niculae şi Neculaie au rămas sus. Doi patroni implicaţi in fotbal, Ioan Niculae (Petrolul) şi Ioan Neculaie (FC Braşov), sint in clasamentul celor cu peste 250 milioane de dolari, primul fiind cotat la o avere de 450 milioane $. Braşoveanul are "doar" 250 milioane $.
Gigi Becali băgat la politicieni. Patronul Stelei se regăseşte in topul celor mai bogaţi politicieni, cu o avere estimată la 200 milioane de dolari. George Copos, care va candida la Senat din partea PSD Ă PUR, are o avere cifrată intre 168-180 milioane de dolari.

sursa: Gazeta Sporturilor (10.11.2004)