en-joy  

Despre O.N.G.-uri

Pagini: « 1 2 3 »

Ziua mondială de combatere a virusului HIV/SIDA

02 12 2009 15:33

Pentru români, 1 decembrie este Ziua Naţională, însă aceeaşi dată este marcată în întreaga lume drept Ziua Mondială de Luptă Anti-HIV/SIDA.

Ziua Mondială de luptă împotriva SIDA, a fost marcată încă din 1988 de către Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU). SIDA (Sindromul Imunodeficienţei Dobândite) este o afecţiune a sistemului imunitar, caracterizata prin infecţii oportuniste, neoplasme, disfuncţii neurologice şi o mare varietate de alte sindromuri. (Acronimul SIDA provine din limba franceză: Syndrome d'Immuno-Deficience Acquis. Pe plan mondial se mai foloseşte şi acronimul AIDS, provenit din limba engleză: Acquired Immune Deficiency Syndrome.)

mai multe ...

vizite 7408 redactor: Admin in Despre O.N.G.-uri

Noua Dreaptă răspunde primarului din Sfântu Gheorghe

19 11 2009 18:28

Luând act de declaratiile iresponsabile ale primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, făcute în cadrul conferintei de presă organizate miercuri 18 noiembrie a.c., conducerea Noii Drepte tine să facă următoarele precizări:

mai multe ...

vizite 8303 redactor: Admin in Despre O.N.G.-uri

Proiect pentru tinerii artişti

18 07 2009 22:45

Fie că lucrezi sau nu, poţi lua parte la un proiect european. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un desen, o fotografie, un film sau o melodie pe tema „lipsa de experienţă în muncă, o provocare pentru tinerii şomeri”. Termenul limită de aplicare este 15 septembrie 2009.

mai multe ...

vizite 6805 redactor: Colaborator in Despre O.N.G.-uri

Completare Echipa A.R.T. Fusion- campanie de recrutat voluntari

27 09 2007 13:29

Asociatia A.R.T. Fusion doreste foarte mult sa-si mareasca echipa de voluntari, cu oameni noi, activi, motivati si cu aptitudini in diferite domenii. Membrii echipei noastre isi doresc sa se implice in proiecte de SCHIMBARE SOCIALA, de imbunatatire a vietii comunitatilor, in identificarea de alternative pentru situatii problematice, in dezvoltarea personala a tinerilor prin arta participativa.

mai multe ...

vizite 46670 redactor: Colaborator in Despre O.N.G.-uri

JOY ART Festival isi redeschide portile ...

26 09 2006 13:00

Federatia Judeteana a Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret Brasov organizeaza cea de-a treia editie a festivalui pentru tineret in perioada 13 - 15 noiembrie 2006 in cadrul complexului Aro Palace din Brasov.

mai multe ...

Puteti directiona 1% din valoarea impozitului dvs. catre o organizatie neguvernamentala!

03 02 2005 11:07

Ce este 1%?  Sistemul "1%" permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 1% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intampla cu impozitele lor.

mai multe ...

vizite 9667 redactor: en-joy in Despre O.N.G.-uri

Dialog pe marginea acronim-ului

04 01 2005 17:33

Uneori cochetam cu ideea de a fi membru ONG. E ceva nou pentru unii, sau util pentru altii. Sau e pur si simplu un mod de a-ti face prieteni. De a nu sta acasa.

mai multe ...

Pagini: « 1 2 3 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog