en-joy  

Diverse

Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 17 »

Test -Ai prieteni?

20 11 2009 20:46

sau mai degraba o joaca. Trimite acest mesaj prin email prietenilor tai. Pune la subject ce vrei tu. Ceva simplu, gen salut. E un test in primul rand pentru a vedea cati il vor citi. Apoi cine iti va retrimite mesajul. Iata textul:

mai multe ...

vizite 7972 redactor: Anca Pepelea in Diverse

O amintire, un magazin. Sau invers.

18 11 2009 22:22

Următoarea ntmplare este adevărată. S-a petrecut ntr-o după-amiază ploioasă, de duminică, de noiembrie, n Bucureşti, ntr-unul din magazinele Profi, din zona Piaţa Iancului. Acu dacă aţi localizat ct de ct locul faptei, să trecem pe povestit. Bunăoară, mpreună cu dragul meu am ieşit să luăm prăjitură cu friscă- ne place frişca, ok? Ajunşi la magazinul cu pricina, adică n cel mai apropiat loc unde putea avea dulcegăriile dorite, am avut o surpriză...

mai multe ...

vizite 8186 redactor: Anca Pepelea in Diverse

Bilant la lucrurigratis.ro

14 11 2009 22:25

A trecut o luna de la lansarea www.lucrurigratis.ro in varianta Beta, asa ca mi-am propus sa fac un bilant. De unde am pornit, si unde am ajuns? Ce s-a intamplat in aceasta perioada? Am aratat publicului proiectul nostru, si le-am cerut parerea si sprijinul pentru dezvoltarea acestei comunitaţi de oameni care vor sa schimbe ceva. Si ei, oamenii care cred in proiectul nostru, au raspuns, iar rezultatele au aparut.

mai multe ...

vizite 7219 redactor: Admin in Diverse

TIBERIU de la Trupa Cealalta din DeKO --- la Brasov

08 11 2009 09:10

Tnar neserios, cu complexe de superioritate si inceput de obezitate, cauta prilej de conversatie distractiva, ca pretext pentru maraton de consumat racoritoare bahice cand se lasa seara. Adica Tiberiu. Tiberiu Popovici din Trupa Cealalta de la DeKO

mai multe ...

vizite 7771 redactor: Admin in Diverse

60% dintre comenzile de cumpărare transfrontalieră prin internet sunt refuzate, constată un nou studiu UE

07 11 2009 15:08

Conform unui nou raport publicat de Comisia Europeană cu privire la comerţul electronic transfrontalier, există mari probleme n ceea ce priveşte refuzurile comenzilor consumatorilor UE care ncearcă să cumpere prin internet bunuri din alte state membre. La cererea Comisiei s-a efectuat un exerciţiu independent de amploare de cumpărare anonimă, prin care cumpărători din UE au ncercat să achiziţioneze articole dintr-o listă care cuprindea 100 de produse populare de exemplu, aparate foto, CD-uri, cărţi, mbrăcăminte de la un vnzător din afara ţării. S-au efectuat aproximativ 11 000 de comenzi.

mai multe ...

vizite 8183 redactor: Admin in Diverse

Votul ilegal inseamna inchisoare- campanie a Ministerul Administraţiei şi Internelor

06 11 2009 21:52

Pentru prima oară n Romnia, pe parcursul procesului electoral cetăţenii pot sesiza la 112 evenimentele de natură electorală. n ziua alegerilor, n dispeceratele de urgenţă 112 sunt desemnate persoane specializate pentru preluarea apelurilor de natură electorală. n acest fel NU va fi afectată capacitatea de gestiune a apelurilor de urgenţă.

mai multe ...

vizite 7237 redactor: Admin in Diverse

Bine ai venit Noiembrie, Crăciunul e tot mai aproape!

01 11 2009 22:02

Am un motiv să mă bucur acum, n această lună de frig şi ploaie, au dispărut terasele. Piaţa Sfatului este mare. Spaţioasă. Republicii e mai liberă. Ai loc să te plimbi. Să te simţi liber. n Livadă nu mai ocoleşti cabluri...mergi doar tu cu gndurile tale, cu visele tale. E atta spaţiu! Dar pe trotuarele nguste aceeaşi sfidare faţă de cel din partea cealaltă de mers, ce se ndreaptă spre tine iar tu cu grupul tău te porţi de parcă nu-ţi pasă...

mai multe ...

vizite 8878comentarii 5 redactor: Anca Pepelea in Diverse
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 17 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog