en-joy  

I.T.

Pagini: « 1 2 3 »

IBM se implica in proiectul Harmony (Open-Source-Java)

22 07 2005 13:41

IBM vrea sa cedeze cod sursa la proiectul Harmony,care vizeaza o implementare libera a Java 2 Standard edition 5.0. Vicepresedintele IBM Rod Smith confirma faptul ca IBM sustine acest proiect si deja nu mai exista angajati IBM care sa lucreze la acest proiect. IBM are deja de ceva timp o versiune proprie de Java JDK bineinteles Closed Source ci nu Open-Source.

mai multe ...

vizite 53603comentarii 21 redactor: Valerică Vătafu in I.T.

Setarea permisiilor pentru fisiere n Windows Xp : CACLS

25 04 2005 11:35
CACLS comanda folosită pentru afişarea sau modificare Listei de Control a Accesului pentru fisiere (en. ACLs) pe sisteme de operare Windows XP sau NT cu sistem de stocare a datelor n format NTFS. Lista de control a accesului (ACL) este listă ce cuprinde permisiile setate de către Administrator pentru fiecare user n vederea restricţionării accesului la diferite fişiere, directoare, programe chiar şi partiţii.

mai multe ...

vizite 15508comentarii 6 redactor: DL in I.T.

Microsoft se recunoaste invinsa in lupta cu Comisia Europeana

26 01 2005 15:01
Compania va trebui sa renunte la Windows Media Player si sa faca publice codurile software.

mai multe ...

vizite 78561comentarii 34 redactor: en-joy in I.T.

Jocurile de calculator - intre pasiune si munca

29 12 2004 17:32

Claudiu a reusit pentru hobby-ul lui sa faca mai mult: sa il imparte cu altii.

E vorba de revista RC, revista electronica despre jocurile de calculator.

mai multe ...

vizite 12015comentarii 1 redactor: Anca Pepelea in I.T.

"The Economist" expune complexitatea din domeniul IT

27 11 2004 11:12

In ultimele saptamani in The Economist au aparut cateva articole care evalueaza complexitatea in continua crestere a sistemelor software folosite in zilele noastre. DesiThe Economist este un ziar cu profil economic de data aceasatatrece in revista problemele generate de complexitatea sistemelor de soft.

mai multe ...

vizite 12481comentarii 17 redactor: Valerică Vătafu in I.T.

Buffer Overflow in Winamp

26 11 2004 15:44

Brett Moore, specialist in securitate soft (software security expert), a descoperit o gaura in mediaplayer Winamp, prin care se poate introduce si rula programe (Code) cu drepturile utilizatorului care ruleaza Winamp-ul.

mai multe ...

vizite 13243 redactor: Valerică Vătafu in I.T.

Intel sustine patrunderea sistemului de operare Linux in China si India

26 11 2004 14:54

Producatorul de procesoare si circuite integrate Intel vrea sa sustina Sistemul de operare Linux in China si India. Cu ajutorul unor Software-tools, si anume Quick Start Kit for Linux, se doreste ajutarea vanzatorilor/distribuitorilor de calculatoare de acolo, sa poata instala mai usor pe calculatoarele vandute/distribuite cu sistemul de operare Linux, se spune in comunicatul de presa. Acest Quick Start Kit este distribuit tuturor membrilor Intel Channel Program si sustine distributiile de Linux Novells Linux Desktop 9,Red Hat Desktop si Red Flag Desktop. Distributia Sun Linux Desktop o sa urmeze sa fie sustinut in cadrul acestui program.

mai multe ...

vizite 11019 redactor: Valerică Vătafu in I.T.
Pagini: « 1 2 3 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog