en-joy  

Jurnal de Calatorii

Pagini: 1

Hakim, desenatorul nebun

20 05 2013 11:02
In sala racoroasa din saraiul califului iubitor de povesti, povestitorul chemat in acea seara isi drese glasul si-si cauta locul pe perinele moi. Primi incuviintarea de a incepe si fiindca langa stapanul saraiului statea o cadana noua, abia cumparata si ocrotita cu grija , gasi de cuviinta sa inceapa o poveste despre dragoste si puterea ei.

mai multe ...

vizite 10348comentarii 42 redactor: en-joy in Jurnal de Calatorii

Apocalipsa dupa Dijon

20 05 2013 10:57
Era imbracata in rosu si negru, pe peronul garii din Dijon, abia coborata din tren. Avea o haina rosie, ca o tunica de husar, parul negru ii era lasat liber pe umeri, pantalonii si pantofii negri pe gri cenusiul betonat al peronului. Singurii ochii albastru inghetat, de culoarea aisbergului care a scufundat Titanicul se distingeau clar pe fata ei frumoasa, cu buze subtiri. Pe vremea aceea nu stiam ca eu o sa fiu Titanicul si ca o sa ma scufund.

mai multe ...

vizite 17117comentarii 66 redactor: en-joy in Jurnal de Calatorii

De Pasti bucurati un puscarias!

06 05 2013 11:29
"......inchis am fost si nu m-ati cautat" E vremea cand sufletele noastre se-nchina cu lacrimi si durere la cer. E vremea cand ne potolim poftele trupesti in zilele de post si de spovedanie.E vremea cand asteptam sa vina Sfanta Inviere si Lumina Divina sa ne innoiasca.

mai multe ...

Pagini: 1

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog