en-joy  

LifeStyle

Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »

Scrisoare deschisa catre Romania

13 06 2013 08:59
Dragii mei, Va rog sa imi acordati cateva minute pentru a va felicita ca sunteti liberi si aveti puterea de a decide ce e bine si ce e rau pentru tara noastra! As indrazni sa va propun pentru libertatea voastra o tema de gandire: cat de mult merita o femeie sa faca inchisoare? Nu, nu ma trimiteti la Codul Penal. Ascultati-ma putin! Cand dezbatem orice subiect, pe orice tema, de la sexualitate la influenta vremii asupra organismului, aducem in discutie faptul ca femeile sunt diferite de barbati, lucru demonstrat fiziologic si psihologic, si ca atare ele reactioneaza diferit fata de "sexul tare" in orice situatie, deci si in orice infractiune.

mai multe ...

vizite 188151comentarii 79 redactor: en-joy in LifeStyle

Spovedania unui cuvant

20 05 2013 11:13
Exista un cuvant pentru fiecare durere. Un cuvant care alina sufletul indurerat si inima incarcata de amaraciune. Uneori il rostim fara sa ne dam seama, il spunem intr-un amalgam de vorbe care ne vin in minte atunci cand plangem sau ne induiosam de plansul celor dragi.

mai multe ...

vizite 25323comentarii 66 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Descoperind femeia de azi

08 03 2014 19:01
Daca ai veni de pe alta planeta si ai dori sa cunosti femeia din reclamele TV, ai ajunge sa descoperi ca :
Femeia este gospodina desavarsita. Aceasta stie sa curete toata casa daca are TRIUMF si stie sa gateasca doar daca are tigaia DRY COOKER. In caz contrar, se intampla un adevarat dezastru in bucatarie, fiind nevoie ca barbatul sa caute un zugrav pe mercador.ro.

mai multe ...

vizite 11851comentarii 27 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Am uitat să îmbătrânesc

10 01 2014 18:56

În fiecare zi mă bucur de soare, de pâine, de televizor, de cuvinte, de zgomot, de fluturele de hârtie lipit pe perete. În fiecare zi mă bucur că trăiesc. Chiar aşa. Mă bucur că inspir şi expir. Mă bucur că mai simt durere când mă lovesc. Mă bucur că mai simt nevoia de ceva dulce. Chiar aşa. Ceva dulce de mâncat, de gândit, de amintit.

Şi apoi simt nevoia de nou. Acest 2014, ce a venit la mine fără nici un gând, fără vreo dorinţă, doar cu bulele de la sucul acidulat de struguri cumpărat de la chioşc pe la începutullui decembrie 2013, e ceva nou. Chiar aşa.

Ştiu că noul an, de, acest 2014, are pentru mine ceva nou de iubit, ceva nou de făcut şi ceva nou de sperat.

Chiar aşa, de iubit. Pentru că încă mai am puterea de a mă îndrăgosti de o nouă seară, de o nouă primăvară şi de un nou cozonac cu nucă.

Chiar aşa, de făcut. Pentru că încă mai am de a mă aventura într-o nouă experienţă, de a accepta o nouă provocare şi de a munci pentru o nouă activitate.

Chiar aşa, de sperat. Pentru că încă mă mai rog la Dumnezeu, mai visez pentru cărţi, mai văd ţinând de mână un copil.

Să fie, aşadar, binevenit acest 2014. Mă ocup de el cu drag, ca de un prieten de care mi-era dor şi-acum, în sfârşit, a venit pe la mine. Şi cu fiecare zi, lună, anotimp, am sămă preocup ca 2014 să nu regrete că a ajuns prin viaţa mea. Iar când va pleca, tot într-o zi veselă de 31 decembrie, cum pleacă toţi anii, să-i pară lui rău că trebuie să mă lase.

Chiar aşa. Pentru că eu am uitat să îmbătrânesc.

vizite 5528comentarii 23 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Drumul de la religie la credinta

31 05 2011 12:15

Nu stiu voi, dar eu il caut pe Dumnezeu de aproape 10 ani. Ajunsesem intr-un punct in care ma rugam mecanic, ca trebuia si imi era teama sa ma opresc, ca sa nu ma pedepseasca. Dar cu toata mintea mea de copil de atunci, am simtit puternic faptul ca e ceva mai mult dincolo de tot ceea ce stiam si eu de la altii sau de pe la orele de religie. Asa ca dupa ce am cerut un semn de dezlegare, pe care l-am primit imediat, am lasat tot ce stiam eu ca inseamna Dumnezeu si am pornit sa il caut eu, de capul meu, nu de al celor care mi-l dadusera pana atunci.

mai multe ...

vizite 77560comentarii 375 redactor: Camelia Vişan in LifeStyle

Eveniment Masa Critica Brasov Vineri 26.02.2010

24 02 2010 17:18
Revine Masa Critica! Vineri, 26 februarie 2010, ora 16:00, in fata Primariei Brasov, langa statuia lupoaicei, are loc prima intalnire a biciclistilor brasoveni din acest an.
Traseul va fi urmatorul: Primarie, str. Nicolae Iorga, Livada Postei, str. Muresenilor, str. George Baritiu, sirul Beethoven, Poarta Schei, str. Nicolae Balcescu, stanga pe Eroilor langa prefectura, dreapta inspre blvd. 15 Noiembrie, blvd. 15 Noiembrie, Calea Bucuresti, giratoriul din Steagu, blvd. Saturn, str. Zizinului, str. Toamnei, blvd. Mihail Kogalniceanu, str. Iuliu Maniu si oprirea tot in fata Primariei Brasov.
Cei care scapa mai tarziu de la munca sau scoala etc, se pot alatura pe traseu.
Comportamentul adecvat in trafic este obligatoriu pentru participanti, dar si pentru soferi!

mai multe ...

vizite 11619comentarii 6 redactor: Admin in LifeStyle

FEMINITATE LA SUPERLATIV !--Workshop special pentru femei speciale

23 02 2010 20:35

Esti pregatita sa pasesti pe strada plina de incredere? Esti pregatita sa-ti placa complet de tine?Pentruca exact asta se petrece cand iti imbratisezi regina interioara. In data de sambata, 27 februarie 2010, orele 17:00 21:30, te invitam la un workshop special pentru femei speciale Feminitate la superlativ

mai multe ...

vizite 32488comentarii 22 redactor: Admin in LifeStyle
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog