en-joy  

LifeStyle

Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 »

Se (mai) moare pentru Romnia ?!

01 12 2009 20:57

De fiecare 1 Decembrie se aude Treceţi batalioane. Se mai ntmplă chiar să fie fredonat. Oamenii merg să vadă parada militară. Unii ajung la depunerile de coroane de la un monument al eroilor. Fiecare, ntr-un fel sau altul sărbătoreşte Ziua Naţională a Romniei. Chiar dacă pentru cţiva, această aniversare nu nseamnă mai mult dect o zi nelucrătoare sau steaguri prin oraş. Trăim n pace. Poate sunt prea puţini sunt cei care realizează că au libertăţi de care alţi cetăţeni din acelaşi secol şi de pe aceeaşi planetă, nu se pot bucura. Dar ...dacă ar fi război la noi n ţară? Tu ai muri pentru Romnia?

mai multe ...

vizite 9573comentarii 9 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

ZILE SI NOPTI, CEA MAI MARE RETEA DE TIMP LIBER DIN TARA A LANSAT UN CARD DE DISCOUNT

28 11 2009 12:28

Cine: ZILE SI NOPTI

Ce: A lansat un card de discount.

Unde: In Brasov.

Cand: Pe data de 20 Noiembrie 2009. Pana la sfarsitul anului 2010 in toata tara.

Cum: Cardul Zile Si Nopti este un parteneriat intre trei entitati: ZILE SI NOPTI, locatiile partenere care ofera discountul (alese din randurile partenerilor de lunga durata ai ZILE SI NOPTI) si detinatorul de card.

mai multe ...

vizite 56375comentarii 39 redactor: Admin in LifeStyle

Ce trebuie sa stie fiecare femeie !

21 11 2009 00:02

Aşa ncepea mesajul pe care l-am primit recent. Destul de promiţător şi, de ce să nu recunoaştem, convingător. Sunt sigură că 99% dintre femei ştiau deja la ce să se aştepte. Doar nu e prima oară cnd primim lecţii de viaţă! Celălalt procent nu au fost femei, ci doar fete. Să vedem aşadar textul. Cu menţiunea că mi-am permis să adaug nişte comentarii, ntre paranteze şi cu diacritice.

mai multe ...

vizite 12208 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Femei de carieră

22 08 2009 10:33

Un mesaj venit pe e-mail. Genul acela de mesaje care se trimit la n-persoane. Pentru ca sunt mesaje cu ...mesaj. Acesta este un text de-al lui Mircea Dinescu. E despre femei. Sau nu...numai. Lectură plăcută!

Femeile s-au opintit cteva secole să ajungă egale cu bărbaţii, iar acum nu mai ştiu cum să scape de acest groaznic privilegiu.

mai multe ...

vizite 9382comentarii 2 redactor: Admin in LifeStyle

Despre oameni şi oameni

17 08 2009 11:37

Vine o vreme cnd simţi nevoia să faci o faptă bună. Aşa, din drag de oameni. Mai dai un leu la cerşetorul din autobuz, chiar dacă ştii că nu şi va lua pine sau că nu se va schimba condiţia sa socială, mai dai de pomană la vecinu`, deşi nu ţi-a murit nimeni şi nici cu el nu te nţelegi prea bine, ori mai renunţi la timpul tău liber pentru a-l ajuta pe colegul de la muncă sau pe vreun amic, fără a pretinde un favor n schimb. Dar, dai, aşa, să fie! Că, vorba aceea, Dumnezeu e sus şi vede! Mă rog, poate nu crezi că e şi-atunci se aplică altă vorbă, oameni suntem!

mai multe ...

vizite 8771 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Nu poţi spune adio unui artist

07 08 2009 14:03

Plouă ca şi cnd e doliu n lume. Şi plng ca după cel mai bun prieten. Spune-mi pădure cu frunza rară, unde-i Tatiana Stepa? Dintre noi a plecat

mai multe ...

vizite 31097comentarii 11 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Eternul si fascinantul machiaj

24 06 2009 19:19

Culorile au facut mereu parte din viziunile mele artistice. Imi place sa pictez, dar niciodata nu-mi iese ceea ce vreau sa fac. Nu am indemanarea necesara. Dar am gasit domeniul in care ma pot exprima. Arta machiajelor. Un simt al frumosului aveam, dar imi trebuiau si sfaturile unui profesionist. Motiv pentru care, am facut un astfel de curs de arta a machiajului. Iar acum ca am diploma in mana, ma pot numi make-up artist.

mai multe ...

vizite 9043comentarii 2 redactor: Colaborator in LifeStyle
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog