en-joy  

LifeStyle

Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 »

Fecioară, fecior – dar sexul nu se schimbă!

23 05 2009 09:59

Danaaaaaaa von Kronstadt! Muzica începe iar o tipă îşi face apariţia dansând– din când în când lasciv– şi făcând playback de playback ( înţelegeţi tot artistul original cântă)! Publicul aplaudă şi dă cu banul, mai la o bretea de sutien, mai la mijlocul sânilor, mai la o jartea... Iar, în funcţie de ocaziune, se pun de la 10 la 50 de lei. Da, să fie primit, vorba aia, se primeşte, nu se dă pomană! Apoi show-ul continuă, cu alta.

mai multe ...

vizite 7335comentarii 0 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

O lume şi-un destin pentru durere

11 03 2009 22:46

Orice am face, la un moment dat devenim, pentru cineva sau pentru mai mulţi, o mare durere. Uneori nu putem simţi acest fapt – deoarece nu mai existăm – dar, câteodată, avem neşansa să-l conştienzităm. Trăim atunci un sentiment de neputinţă sau, mai corect spus, de dezamăgire, pentru că ştim că suferinţa s-a creat din cauza noastră, a ceea ce am făcut, a ceea ce n-am făcut sau a ceea ce ni s-a întâmplat.

mai multe ...

vizite 7943 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Legea atractiei

03 04 2008 14:48

De-a lungul istoriei, legea atractiei se regaseste in invataturile tuturor profetilor, inteleptilor si oamenilor care au contribuit intr-un fel sau altul,la evolutia umanitatii: Newton, Platon, Hugo, Shakespeare, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein, Churchills.a. Tot ceea ce au realizat si obtinut a fost rezultatul acordului perfect cu aceasta lege extrem de puternica cu ajutorul careia, fara exceptie, fiecare fiinta umana are capacitatea de a transforma orice slabiciune sau suferinta in forta, pace absoluta, sanatate si abundenta.

mai multe ...

vizite 21561 redactor: Camelia Vişan in LifeStyle

“Un nimeni celebru”

22 01 2008 02:12

E ciudat de mică lumea când străinii despre care habar nu aveai că există, sunt prieteni cu prietenii tăi. Sau cu cunoscuţii tăi. Sau cumva, legătura se face. Şi brusc, străinii devin apropiaţi. Aşa s-a întâmplat şi in cazul meu. Am primit un link pe messenger. Şi de aici s-a declanşat totul. Am început să o cunosc pe Roxana. Fata de 19 ani, despre care citisem că a murit în accident de maşină.

mai multe ...

vizite 11118comentarii 25 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Baftă să fie, că distracţie avem!

18 01 2008 11:47

Cu ochii pe carte şi cu gândul la distracţie. Cam asta este viaţa de student. Cel puţin în sesiune. Dar braşovenii au motive în plus să aştepte terminarea examenelor. Casa de Cultura a Studenţilor şi-a desemnat un nou director şi are acum planuri mari. Despre ce şi cum, în interviul următor.

mai multe ...

vizite 29804comentarii 33 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Lecţia timpului

03 01 2008 17:42

Nu e nevoie să ai o clepsidră pentru a spune că poţi întoarce timpul. E nevoie, în schimb, de mult curaj şi de un dram de nebunie. Nu ar strica să mai fie cu tine un prieten şi puţină culoare dintr-un curcubeu matinal.

mai multe ...

vizite 7586comentarii 5 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Preludiul destăinuirilor

31 12 2007 03:31

Într-o zi am să aflu despre tine că ai plecat în altă ţară. Sau că ai o noua iubită. Sau că eşti bolnav şi nu ai chef de nimic. Sau că m-ai uitat. Şi am să aflu toate acestea nu printr-un telefon, nici măcar sms, nu prin email sau printr-un mesaj off-line pe vreun chat, ci tocmai din status-ul tău de pe messenger. Atât de multe aflu din aceste mesaje…

mai multe ...

vizite 30428comentarii 11 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog