en-joy  

LifeStyle

Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 »

Dialog în neştire

16 12 2007 21:55

Discuţiile pe chat cu un necunoscut sunt destul de dificile. Mai ales atunci când aştepţi să decurgă într-un fel anume dialogul. Când vrei să ţi să adreseze alte întrebări decât cele deja, îndrăznesc a spune, clasice, gen ce mai faci, cu ce te ocupi şi hai sa ne vedem. De data aceasta însă dialogul a fost unul reuşit. Pentru că ea şi el au vorbit ca şi cum amândoi ştiau deja jocul. Ca şi cum ar fi repetat deşi amândoi… se întâlneau pentru prima dată.

mai multe ...

vizite 72916comentarii 44 redactor: Colaborator in LifeStyle

Institutii de renume cu miros de gara

24 10 2007 15:49
Voi vorbi despre o institutie de renume din viata mediatica a Brasovului. Nu voi spune numele, pentru ca nu mi se pare etic. Voi spune doar ca mi-e frica sa le numar pe toate care cu gratia unui bivol intr-un magazin de portelanuri "respecta" cele zise de mine in continuarea acestei cugetari.

mai multe ...

vizite 6953comentarii 3 redactor: Alexandru Mihalcea in LifeStyle

“Se bate miezul nopţii în clopot de aramă”

02 10 2007 23:23

Cele mai frumoase momente mi le-am imaginat mereu a fi acelea când eşti cu o persoană dragă ţie. Când te ia de mână fără ca tu să-i ceri. Sau când îţi spune că totul va fi bine, ca şi cum ar fi ştiut că aştepţi să-ţi spună cineva asta. Sau când îţi cere să rămâi pentru că lângă tine adoarme mai bine. Sau când îţi şopteşte că i-a fost dor de tine fără ca tu să-l fi întrebat asta. Dar niciodată nu am crezut că o despărţire poate fi frumoasă.

mai multe ...

vizite 10325comentarii 10 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Intre vis, viaţă şi noroc – confesiunea de primăvară

30 03 2007 10:20

Uneori uit ce vârsta am, mai ales când în jurul meu sunt doar adolescenţi ce vin de la şcoală şi aşteaptă vacanţa mare. Din când în când, însă, Nicoleta, o fostă colegă de liceu, îmi aminteşte că aparţin altei generaţii, că la vârsta mea, de obicei, o femeie are o familie. Şi e de ajuns să îmi trimită doar o fotografie cu fetiţa ei pentru a mă întreba, dar tu, când?

mai multe ...

vizite 8705comentarii 5 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Tăcere, a intrat actorul!

05 03 2007 20:35

Un prieten mi-a zis că actorii sunt şi ei oameni, nu trebuie priviţi altfel, dar, aş adăuga, sunt dintre aceia de la care ai să înveţi ceva. Un actor apare acolo unde există un gol, lasându-se purtat în mii de gânduri, până când se goleşte. Un actor nu are vârstă ci doar o eternă chemare spre a răspunde.

mai multe ...

vizite 8268comentarii 44 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Dintre atâtea gânduri, sunete

19 02 2007 23:32

Andy îmi zâmbeşte liniştit, şoptindu-mi, “ ... iubesc să alerg cu bicicleta pe străzi, iubesc să-mi beau cafeaua dimineaţa, iubesc o zi însorită, sunt un om ca oricare altul până la urmă. Sunt îndrăgostit de viaţă şi de muzica, în momentul de faţă”. Doar că el a reuşit să-şi îndeplinească unul din visurile sale, acela de a-şi construi propiul său lăcaş unde să creeze muzică. Iar apoi să o vândă.

mai multe ...

vizite 29867comentarii 16 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Când punctul este întrebare

30 01 2007 00:01

Se numără invers şi totul devine magic! In lumina reflectorului omul prinde o culoare aparte, un statut special, acela de vorbi mulţimii, fără să o vadă, dar de a ştii că este ascultat, privit, admirat şi fiecare vorbă de-a lui e rotunjită, imediat, de un comentariu în familie, în rândul cercului de prieteni ce nu sunt ai lui şi pe care nu îi va cunoaşte, poate, niciodată.

mai multe ...

vizite 9471comentarii 13 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog