en-joy  

Parteneri

Pagini: « 1 2

Eurodesk

07 12 2004 16:41

Eurodesk este o retea europeana de servicii de informare in aproape 30 de tari, care ofera un acces unic la informatii europene (mobilitate, programe europene de finantare, stagii de voluntariat, locuri de munca in Europa) tinerilor si celor care lucreaza cu tinerii.

Reteaua Eurodesk este sprijinita de catre Comisia Europeana prin programul TINERET (YOUTH), program coordonat de Directoratul General pentru Educatie si Cultura.

mai multe ...

vizite 44074comentarii 33 redactor: en-joy in Parteneri

Tinerii sunt chemaţi s rspund tinerilor

07 12 2004 13:58
Agenţia Naţional pentru Sprijinirea Iniţiativelor Tinerilor- ANSIT- n colaborare cu Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti a pus bazele proiectului- lansat n 7 decembrie la Bucureşti- Centrul de resurse şi consultanţ pentru tineret .

mai multe ...

vizite 9690 redactor: Anca Pepelea in Parteneri

Proiectul Grupuri Locale de Tineret n Romnia

22 11 2004 15:00

n fiecare comună din Romnia n care tinerii vor să iniţieze un grup local de tineret, Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret va oferi sprijinul necesar. Primul pas pe care tinerii dintr-o comună trebuie să-l facă este să formeze un grup de tineri care să fie motivaţi să nceapă. Apoi ei se pot nscrie pentru cursurile de vară la nivel naţional sau vor cere ajutor la faţa locului. Depinde de ei nşişi să nceapă n cartierul n care locuiesc, n comuna sau satul lor sau n altă parte unde consideră potrivit. Iniţiatorii unui grup local de tineret nu trebuie să fie ei nşişi la vrsta tinereţii. n anumite locuri, iniţiativa a fost luată de către o persoană cu rol social, de către directorul de şcoală sau de către autoritatea comunală. Ei i-au convocat pe tineri n jurul mesei de discuţii cu privire la nfiinţarea unui grup local de tineret.

mai multe ...

vizite 15457comentarii 8 redactor: en-joy in Parteneri

Federatia Judeteana a Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret

15 11 2004 17:55

suntem n plina ascensiune...

nimic nu ne poate opri...

pentru ca suntem o echipa unita...

6 organizatii fondatoare, peste 400 de tineri...

mai multe ...

vizite 12675 redactor: Admin in Parteneri
Pagini: « 1 2

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog