en-joy  

Rastalmacirea

23 04 2005 10:01

De ce ar fi doar inima un simbol al iubirii? Inima este extraodinara prin functia pe care o indeplineste in organism. Nu are nevoie sa fie simbol a nimic pentru a-si arata maretia. Si-atunci de ce nu ar fi ficatul un simbol al iubirii? Aceste idei le-am desprins din filmul Tadpole. Dar nu mica mi-a fost mirarea cand a doua zi, am aflat ca stomacul este simbolul iubirii pentru Rares.

Rares are 20 de ani, este student in anul I la Facultatea de Electronica din Bucuresti si simte ca viata ii va pune mereu piedici peste care insa va reusi sa treaca zambind.

Anca: De ce stomacul simbol al relatiei tale de dragoste?

Rares: Din spirit de originalitate am inventat un nou simbol al dragostei... imi place ca relatia mea sa fie unica si in afara de asta .... am simtit dragostea trecand pe acolo mai degraba decat prim inima... in momentul in care vorbeam cu A. despre noi simteam goluri in stomac.

Anca: Cum v-ati cunoscut voi ?

Rares: Ne-am cunoscut din voia sortii, intr-o seara in care nu aveam somn nici unul din noi, pe un canal de chat.

Anca: Stiu ca relatia voastra este una speciala si putini stiu de ea, cum te face sa te simti acest fapt?

Rars: Ma simt foarte bine, cine trebuie sa stie, stie. Nu ma intereseaza cata lume stie asta. Oricum e evident si pentru cine nu ma cunoaste ca sunt foarte fericit, pentru ca radiez tot timpul; odata cu relatia asta a rasarit si soarele in viata mea

Anca: Se vede treaba ca esti indragostit, cum va petreceti timpul impreuna?

Rares: In diverse moduri... de la barfa la sex...distractii, iesiri in oras, cu prietenii nostri. Indiferent de ceea ce am face, timpul petrecut inpreuna e cea mai placuta activitate pentru noi.

Anca: Ai un mesaj pentru cei indragostiti ca si tine?

Rares: Pai ca sa spun asa, nu exista indragostiti ca mine, cel putin in ceea ce priveste intensitatea sentimentelor.. Dar sfatul meu pentru cei ca mine e sa lase la o parte alte tentatii si sa isi vada de partener daca au unul.

Anca: Ce crezi ca sta mai mult impotriva relatiei voastre: mentalitatea unei societati sau dogma unei religii ?

Rares: Nimic nu sta impotriva relatiei noastre. Noi suntem un cuplu foarte fericit, nu ne intereseaza religia pentru ca nu mergem la biserica si nici nu vrem sa ne cununam la preot. Societatea ar fi o problema mai mare, insa orice oameni cu bun simt se pot abtine de la diverse scene in public asa cum o facem si noi, nu e nici o problema pana la urma nici societatea...Societatea ce inseamna de fapt? Mediul in care traim...Noi traim in propriul mediu creat de amandoi deci avem propria societate in care includem prietenii si prietenii ne-au inteles si unii din ei se bucura pentru noi. Nu tin musai sa strig in gura mare ca sunt fericit pentru ca pe necunoscuti sigur i-ar durea in cot de asta. Iti inchipui ca o sa ies pe strada si sa o strig ca sunt superfericit, cum o sa fie? S-ar uita lumea putin la mine si ar zice ca am luat-o razna sau cei mai multi ar trece mai departe si pana ar ajunge acasa ar uita evenimenul. De aceea iti zic ca societatea se rezuma la prieteni.

Anca: Dar nu crezi ca daca ati incepe sa va strigati fericirea, ar ajuta si la schimbarea mentalitatii societatii?

Rares: Mentalitatea societatii oricum e in schimbare, deci nu trebuie sa facem noi asta. Chiar daca as zice unora care nu ma cunosc ca sunt asa si asa si sunt fericit crezi ca le-ar pasa cu ceva? Eu zic ca nu, ar spune probabil ca asa ceva nu e normal si punct. Stiu ca nu e normal dar pe mine tocmai asta ma excita. Stii ce va duce la schimbarea mentalitatii? Fiecare va avea la un moment dat un amic asa si in felul asta, daca ii este prieten bun il va intelege si va deveni mai indulgent cu problema asta...

Anca: Crezi ca modul tau de a trai va influenta viitorul tau? ai putea sa ajungi la un moment dat exclus dintr-un grup, datorita relatiei tale?

Rares: Nu cred ca se va intampla asta, sunt genul de om care stie sa se faca apreciat indiferent de conditia lui sociala. Deci nu vad nici o problema de viitor in afara de faptul ca nu o sa ma casatoresc si nu o sa am copii. Prea vad toate in roz, nu? Sunt optimist

As vrea acum sa va ganditi o clipa la Rares si la iubirea lui atat de frumoasa. Ceva insa ii pecetluieste minunea. Va ganditi ca o boala, care va starneste deja compasiunea? Va ganditi ca o judecata de ordin discriminatoriu din partea parintilor, care va ascute simtul libertatii individului si va indeamna sa ii luati apararea? Nimic din toate acestea. Dar ceva este. Iubirea lui Rares se numeste Alexandru, are 21 de ani si studiaza arhitectura in Bucuresti.

Nu e de ajuns ca afland acestea sa nu aveti nimic impotriva. Trebuie sa acceptati sarutul lor, iubirea lor. Sa va bucurati ca de fiecare data cand vedeti tinerii tinandu-se de maini. Fiecare iubeste in felul lui. Bucurati-va ca iubeste! Caci nici o boala si nici o discriminare nu e mai apriga decat singuratatea!

vizite: 9436 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Comentarii

 

1. Simionescu Alexandra

05 05 2005 21:10
imi place interviul pe care l-ai realizat. la unul cu fete care se iubesc intre ele nu te-ai gandit sau ideea e aceeasi?
vreau si un raspuns pe mail daca se poate.
de unde i-ai luat pe tipii astia? 

2. alat pemadam api

05 05 2016 07:31
News article of the information and different arguments of the authors are very important and necessary.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog