en-joy  

Marian Oprea se califica in finala probei de triplu salt la Campionatul Mondial de la Helsinki

10 08 2005 17:02

Romanul Marian Oprea s-a calificat in finala probei mondiale de triplu salt ce se va desfasura joi la Helsinki. El a reusit o perfomanta de 16,81 metri.

Acesta a executat o singura saritura din cele trei pe care le-a avut la dispozitie. Baremul care permitea calificarea automata a fost de 17 metri, dar avand in vedere conditiile de mediu total defavorabile desfasurarii unei asemenea probe, performata romanului a fost suficienta pentru a accede in finala.

Marian Oprea a acuzat dureri la calcaiul drept, fiind vizibil deranjat de aceasta mica accidentare de care sufera de cateva saptamani. In acest sezon el a suferit o singura infrangere, la Stockolm, tocmai din cauza acestei accidentari.

In absenta principalului sau adversar, suedezul Chriastian Olsen, romanul este vazut de specialisti ca fiind principalul favorit pentru castigarea medaliei de aur in proba de triplu salt. Pentru delegatia Romaniei ce s-a deplasat la Helsinki, el pare a fi singura speranta la o medalie. Cea mai buna performantaa sa in acest sezon a fost de 17,81 metri, lucru care ne face sa speram ca joi, Romania va cuceri prima medalie la Campionatele Mondiale desfasurate in capitala Finlandei.

vizite: 15952 redactor: Corina Ttranu in Sport

Comentarii

 

1. rolex replica explorer

18 03 2014 06:57
Excellent post. I learned a lot reading it. Thanks. 

2. christian dior replica

26 09 2014 06:19
Bookbag routine, the same volume as it can handle a significant elegant never-ending imaginative pondering.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog