en-joy  

Infiltratiile ii aduc bronzul lui Marian Oprea

11 08 2005 21:32

Romanul Marian Oprea a cucerit medalia de bronz in finala de triplu salt din cadrul Campionatelor Mondiale de Atletism de la Helsinki cu o performanta de 17,40 metri, reusita din ultima incercare.

Desi pornea ca principal favorit, acesta a fost vizibil incomodat de conditiile defavorabile in care s-a desfasurat proba si de dureri la calcai pe care le acuza de mai bine de doua saptamani. Medalia obtinuta de Oprea este prima obtinuta de atletismul masculin romanesc la un campionat mondial.

Din cauza problemelor la calcai, romanului i s-au administrat in dimineata zilei finalei infiltratii cu hidrocortizon si xilina pentru ai diminua durerile de la genunchi.

Marian Oprea a declarat ca este multumit de rezultat, desi si-ar fi dorit sa cucereasca o medalie mai pretioasa. In acest sezon, acesta a fost aproape imbatabil, pierzand un singur concurs in fata brazilianului Jadel Gregorie, care s-a situat doar pe locul cinci, joi seara la Helsinki.

vizite: 10421 redactor: Corina Ttranu in Sport

Comentarii

 

1. rolex replica

18 03 2014 06:47
administrat in dimineata zilei finalei infiltratii 

2. prade replica

26 09 2014 08:18
Kinds very own ever-changing routine, many individuals typically struggles to enable even though want to set up. 

3. vivavideo for pc

11 12 2017 09:23
VivaVideo has a home screen which gives.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog