en-joy  

Barrichello la BAR-Honda

19 08 2005 11:30

Pilotul brazilian de Formula 1, Rubens Barrichello, va pilota incepand cu sezonul viitor un monopost BAR-Honda, el urmand a fi inlocuit la Ferrari de compatriotul sau Felipe Massa, care a semnat deja un contract cu scuderia italiana.

Contractul pe care l-am semnat cu Rubens Barrichello reprezinta un pas important atat in dezvoltarea echipei Honda cat si in cariera lui Rubens, a declarat seful echipei BAR, Nick Fry.

Rubens nu este doar un pilot excelent, dar are experienta atat in castigarea curselor de Formula 1, cat si in castigarea campionatului mondial al constructorilor. Abilitati sale ne vor ajuta sa ducem echipa BAR Honda la un nivel superior, a adaugat Fry.

Barrichello a pilotat pentru Ferrari din anul 2000, si alaturi de Michael Schumacher, a ajutat echipa sa castige fiecare campionat al constructorilor de atunci.

BAR va fi a patra echipa pentru care va conduce pilotul in varsta de 33 de ani. El a mai facut parte din echipele Jordan si Steward, inainte de a semna cu Ferrari.

Brazilianul, vazut ca un loial numar doi la Ferrari, unde Schumacher a fost mereu fiul favorit, a multumit tuturor celor de la scuderia italiana pentru sase ani fantastici, dar a declarat ca este pregatit pentru alte incercari.

Scopul meu ramane castigarea campionatului la piloti. Am parasit Ferrari pentru ca aveam nevoie de o noua motivatie., a declarat Barrichello.

Am urmarit echipa BAR Honda de ceva timp si am ramas surprins de spiritul si determinarea unei echipe care are toate ingredientele necesare pentru a castiga curse si chiar campionatul mondial.

Anul trecut BAR a secondat Ferrari in clasamentul constructorilor, dar anul 2005 s-a dovedit a fi mult mai greu, ei fiind descalificati dintr-o cursa si suspendati din alte doua pentru incalcarea regulamentului cu privinta la greutatea monoposturilor si combustibilului folosit.

Actualmente, echipa BAR ii are ca piloti pe britanicul Jenson Button si pe japonezul Takuma Sato. Button a semnat un contract cu Williams, dar momentan doreste sa ramane unde este.


vizite: 31031 redactor: Corina Ttranu in Sport

Comentarii

 

1. Bubba

26 01 2012 23:21
Last one to utilize this is a rotetn egg! 

2. Jaylyn

21 04 2016 09:47
I thank you humbly for shiarng your wisdom JJWY 

3. insurance car

07 11 2016 17:39
What I find so interesting is you could never find this anywhere else. 

4. http://www.rentenfondsvergleich.pw/

28 11 2016 01:07
Such an impressive answer! You've beaten us all with that! 

5. kredit frei 24 stunde diät

11 12 2016 13:50
It's a pleasure to find someone who can identify the issues so clearly 

6. http://topkreditanbieter.top/sofortkredit-wenig-einkommen-ägypten.html

29 12 2016 11:42
Thanks guys, I just about lost it looking for this.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog