en-joy  

“Scoala unui nou inceput”

01 09 2005 18:28

Tabara pentru copiii sinistrati

In perioada 01 – 15 septembrie 2005 la Neptun – Hotel Tineret si Poiana Brasov – Vila Orizont, la initiativa Agentiei Nationale pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor se realizeaza un proiect special de asistenta pentru 200 de copii si tineri sinistrati din judetele Vrancea si Suceava, victime ale inundatiilor catastrofale din vara acestui an.

Programul se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.

Intre 01 - 08 septembrie, 100 de copii din judetul Vrancea (comunele: Milcovul, Nanesti, Mircesti, Radulesti, Vintileasca, Brosteni, Maicanesti, Biliesti), cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani vor merge in tabara la Neptun (60) si Poiana Brasov (40).

In perioada 8-15 septembrie, 100 de copii din Suceava (comunele: Rasca, Slatioara, Capu Codrului, Herla, Gainesti, Slatina, Gura-Humorului, Valea Moldovei, Boureni, Costisa, Boroaia, Dolhasca) cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani vor merge de asemenea in tabara la Neptun (60) si Poiana Brasov (40).

Proiectul intitulat “Scoala unui nou inceput” – tabara pentru copiii sinistrati – proiect dezvoltat in cadrul Programului National “Universitatea de Vara” – isi propune sa creeze o micro-comunitate de suport pentru acesti copii greu incercati de suferinta si teama, in care, temporar, vor beneficia asistenta materiala directa, gazduire si sprijin moral precum si de implicarea in activitati specifice de animatie de tineret.

Costurile de cazare si masa sunt asigurate gratuit pentru cei 200 de beneficiari de catre Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor, transportul fiind asigurat de Prefecturile judetelor Vrancea si Suceava.

Programul este sprijinit de firma SIVECO ROMANIA S.A., care ofera tuturor participantilor haine, incaltaminte si accesorii.

vizite: 8059 redactor: Admin in Participari

Comentarii

Aceasta intrare nu a fost comentata inca.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog