en-joy  

Slăbiciunea conjugării

02 09 2005 20:26

In fiecare zi mi-e dor de mine. In fiecare zi, mi-e dor de mine! In fiecare zi mi-e dor de mine…Repetă după mine şi apoi taci cu toate gândurile de azi! Rămâi în azi şi spune pe nume dorului. Azi îmi e dor de mine.

Azi îmi e dor de zborul printre nori, unde lumea e atât de liniştită, o linişte de pace, de lumină.

Azi îmi e dor de o poveste cu final fericit în care eroii nu ştiu ce e ne-speranţa, ba chiar mai mult, primesc viaţă fără de moarte.

Azi îmi e dor de mine şi de tot ce-am fost; de gândul care mi-a trecut prin cap când tu îmi treceai prin suflet.

Azi îmi e dor de visele pline de candoare, unde nu există eu, nu există tu, ci doar un interminabil “ iubesc”.

Azi îmi e dor de ciorbele mamei, deşi niciodată nu mi-a plăcut primul fel; întotdeauna am preferat desertul. Desertul de acum eşti tu.

Azi îmi e dor de candoarea privirii bunicilor atunci când ma strigau la masă, atunci când mă trimiteau să păzesc sau să adăp vitele, atunci când nimic nu mă putea rupe din trecerea mea prin lume, atunci când nimeni nu îmi bloca universul.

Azi îmi e dor de toate dorurile ce le-am avut. Ele m-au învăţat că viaţa are farmec, are sens, are, în felul ei, uneori stupid şi mediocru, alteori egoist şi cuminte, un atu în faţa lui “ de ce eu? ”, a lui “ de ce mie? ” sau a lui “de ce acum?”.

…Şi azi e-n fiecare zi.

###

in colaborare cu Ovidiu Vrânceanu

vizite: 8576 redactor: Anca Pepelea in Diverse

Comentarii

 

1. nigga

03 09 2005 16:39
Mie imi este dor de copilaria mea,pe care as vrea sa o traiesc chiar si acum....asta inseamna ca sunt copilaros?Oare? 

2. Codru

05 09 2005 10:22
Nu cred ca inseamna ca esti copilaros...dimpotriva...e bine ca uneori sa ne mai intoarceam in timp si sa mai rememoram ceea ce am avut candva...e interesant cate putem constientiza...dar mai ales cat de mult ne-am schimbat...Iar cel mai frumos e ca putem pastra in sufletel acea perioada ca un talisman care ne ghideaza calea!
Sunt lucruri care nu mor niciodata! 

3. vigrx plus price

28 03 2017 12:02
I was, was one of the many who suffered 

4. Phyllishes

24 04 2017 23:56
wh0cd32560 propecia online

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog