en-joy  

Măzgăleală matinală

10 11 2005 10:45

Mă doare până şi bucuria! Aş înceta să îmi mai spun gândurilor că iarna e sărbătoare dacă nu aş vedea cât noroi se modelează după palmele mele..

De boală nu e nimeni ferit. Şi e chiar hilar să crezi că te poţi apăra împotriva viruşilor mereu.

Virusul ne urmăreşte viaţa mult mai atent decât o facem noi înşine, mai mult decât am pretinde noi atenţie de la persoana iubită. Cred că virusul nu ne dă libertate. Din acest motiv, nu ne îngăduie să ieşim din reguli, să le ignorăm şi de aceea în orice clipă de neatenţie ne invadează mediul şi încearcă să ni-l subjuge.

Viruşii ne fac să ne oprim din alergat, din visat şi să ne uităm la viaţa noastră cu lupa. Să ne analizăm viaţa cu semnul întrebării, să îi dăm răspunsuri cu punct. Viaţa depinde de viruşi atunci? Dacă răul nu ne-ar da coate am mai şovăi în alegerile noastre?

Poate că totuşi viruşii nu au o importanţă atât de mare...Hm, e măgulitor să credem aşa, nu? Dar dacă totuşi nu ar avea…Atunci acum nu aş fi scris de pe o bancă din faţa uşii cabinetului medical!

Mă doare viaţa cu toate aşteptările ei.

vizite: 7805 redactor: Anca Pepelea in Diverse

Comentarii

 

1. jual beli pallet bekas

29 04 2016 00:22
Thank you for presenting something that is best, and this gives an idea for all of us a lesson. 

2. tesla model 3 price

27 03 2017 07:08
Tesla is one of the most rapidly rising 

3. mobogenie apk

27 03 2017 09:41
Great article, I enjoy every single word of it

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog