en-joy  

Vrei schimbari?

12 11 2005 22:34

"Am pornit la drum pur precum lumina/ Un copil cu scantei in ochi care nu stia ce-nseamna vina/ Si cum nu stiam sa lovesc,viata m-a lovit prima..." ( Ce-a mai ramas- Veritasaga)

Asemenea unui trandafir, viata a fost menita sa aiba si tepi. Succescul nu alearga incolo si incoace rugandu-se de oameni sa-l descopere. Precum o comoara ascunsa, numai cei ce cred cu adevarat si continua sa-l caute il vor gasi.

Inainte de a muri, celebrul jucator de baseball Mickey Mantle a reusit sa recunoasca si sa accepte ca este alcoolic. Desi slabit de boala, el a sustinut o conferinta de presa la Betty Ford Centre. La intrebarea "Cum ai vrea sa isi aminteasca oamenii de Mickey Mantle?", sportivul, palid si vizibil suferind, a raspuns: "As vrea sa creada ca, in cele din urma, am reusit sa fac ceva in viata." Nimanui nu-i venea sa creada ca unul dintre cei mai iubiti si apreciati sportivi ai tuturor timpurilor nu si-a recapatat respectul de sine pana cand nu a reusit sa-si recapete partial puterea pe care si-o risipise prin dependenta sa.

La cateva luni dupa moartea sa, a aparut in ziar o caricatura infatisandu-l pe Mickey in Rai, cu Dumnezeu. Cei doi se plimbau, iar Dumnezeu il tinea pe Mickey de dupa umeri. Sportivul s-a intors spre Creator si i-a spus: "Nu-mi vine sa cred ca am facut atatea greseli!" " Dar, in ceasul al doisprezecelea ai dat o pasa memorabila! ", i-a raspuns Dumneazeu zambind. ( Viata ca o teapa- Alan Catlen).

Numai tu insuti poti sa-ti faci ordine in viata. Cel ce isi recunoaste greselile si face tot posibilul sa le indrepte, poate spune, pe buna dreptate, ca e mai intelept azi decat era ieri.

Soarele rasare in fiecare zi iar stelele stralucesc in fiecare noapte. Daca ziua de azi te-a dezamagit aminteste-ti ca ciclul vietii merge mai departe. Maine va fi un nou inceput!

Nu are importanta cat timp ai ratacit, cu cate incercari ai fost confruntat si cate greseli ai facut, atata timp cat esti dispus sa dai "o pasa memorabila" !

###

Alexandra Popa

vizite: 8162 redactor: Colaborator in LifeStyle

Comentarii

 

1. Dani FJT

14 11 2005 22:51
e misto Sanda...imi place...cel care recunoaste ca a gresit si face ceva sa schimbe acest lucru e adevaratul castigator... 

2. Hani

30 03 2014 17:35
Hey, sultbe must be your middle name. Great post! 

3. auto insurance friendly

29 04 2014 11:47
Now we know who the sensible one is here. Great post! 

4. buying cialis online

29 05 2014 10:22
Whoa, things just got a whole lot easier. 

5. generic levitra no prescription

13 06 2014 20:28
I had no idea how to approach this before-now I'm locked and loaded. 

6. acutane

27 06 2014 23:11
What a pleasure to meet someone who thinks so clearly 

7. idarts

17 06 2019 16:51
Maybe you face this issue from your end and you need to concentrate on your coding. Endeavor to fix it ASAP and after that run it once more.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog