en-joy  

JOY ART Festival intră-n hibernare

18 11 2005 23:55

Azi a nins, creând în jur o atmosferă de iarnă, de sărbătoare. Festivalul şi-a pus jobenul şi a anunţat câştigătorii. Dar pentru că întotdeauna se reţine mult mai mult ceea ce a fost nereuşit şi neplăcut, am să încep cu fluierăturile.

Tinerii din sală, după decernarea premiilor, au rămas pentru Ada Milea. Nu mai conta locul, ora, ci doar faptul că va cânta Ada Milea. Şi, ea vine, împreună cu alţi trei interpreţi. In câteva momente e linişte în sală iar “Apolodor”, cu al lui dor, a început să colinde lumea de la un pol la alt pol. Se râde, se aplaudă la scenă deschisă. Se cere bis. Se cânta iar un fragment. Se cere iar bis. Acum intervine prezentatorul. Fără să-şi dea seama întrerupe tocmai naşterea celui de-al doilea bis şi se încurcă la numele vedetei. Sala fluieră. Strigă dupa Ada. Nimic. Ada pleacă. Cu toată echipa. Şi cu o bună parte din spectactori, care mai de care supărat şi nervos. Festivalul merge înainte.

Eh, până la urmă, spunea cineva, e bine ca lumea să te vorbească. Fie de bine, fie de rău. Pentru că doar aşa nu te poate uita. Si e ceva să rămâi în mintea oamenilor. Trăieşti mai mult. Aşadar, pentru unii festivalul se va opri aici. La dezamăgirea de a nu fi primit încă un bis.

Dar finalul a fost cu totul altul. După recitalul celor de la Sfera, echipa FJT a fost urcată pe scenă primind aplauzele celor care au rămas până la acel moment.

Aceşti din urmă spectactori au ştiut să întoarcă în mulţumire efortul depus de FJT spre a realiza festivalul.

Premii, recitaluri, atmosfera confortabilă, tineri, frumuseţe, capacitate tehnică impecabilă, invitaţi, zâmbete, dans, muzică, teatru, multimedia, aplauze. Pentru mine astfel va rămâne JOY ART Festival în memorie.

Greşelile se vor pune pe hârtie, se va ţine cont de ele la anul. Si poate atunci, mai mulţi vor fi mulţumiţi de festival. Chiar dacă nu vor câştiga un premiu, vor înţelege că, în cele din urmă, JOY ART Festival este un prilej de sărbătoare în artă, pentru că se pun în lumină talente. Şi cine are ochi, să vadă şi cine are urechi, să audă.

Noapte bună!

vizite: 9750 redactor: Anca Pepelea in Participari

Comentarii

 

1. camelia visan

19 11 2005 10:19
Sunt putini cei care au puterea si indrazneala sa isi realizeze visele... eu am aflat ca in urma cu multi ani JOY ART Festival era un vis care acum a devenit realitate. Cred ca aspectul asta e cel mai important si ne da dreptul sa fim indulgenti cu imperfectiunile care erau oricum inevitabile. Este imposibil sa evoluezi daca nu gresesti. Eu zic sa vedem jumatatea plina a paharului pentru ca numai asta conteaza si cu ea mergem mai departe. A fost bine! Si sunt convinsa ca toata lumea e in acord cu mine. Sa judecam greselile nu este cazul si asta pentru ca JOY ART are doar 2 anisori, iar copii mici intotdeauna fac pozne. O sa putem vorbi despre ele atunci cand va merge la scoala, la 7 ani... sau cine stie..la majorat! Pana atunci fruntea sus, si nu uitati sa fiti optimisti. O sa fie din ce in ce mai bine, credeti-ma! Am visat eu... 

2. Dani FJT

19 11 2005 15:44
Sunt de acord cu Cami.Sa privim partea buna a lucrurilor si sa invatam din greseli. Nu poti multumii si capra si varza.Totdeauna va fi cineva nemultumit.Important e ca numarul acestora sa fie cat mai mic.Traiasca FJT-ul si Joy Art Festival va inflori ca o floare in fiecare an... 

3. SergiuVoicu-Radio21

30 11 2005 22:44
Joy Art Festival - experienta pt toata lumea. Fie ea cu pregatirea evenimentului de catre organizatori, repetitiile participantilor, emotiile de pe scena si de langa scena. Stresul si satisfactiile creerii! A fost bine ca a fost. A fost frumos, iar greselile de orice natura, au partea lor simpatica si plina de retete pt succesul viitor.
La anul mi-am propus si eu sa ma implic. Pt ca asa invat sa TRAIESC mai bine. 

4. Nadim

30 03 2014 11:22
Full of salient points. Don't stop beinivelg or writing! 

5. paper writing services uk

03 06 2014 07:34
The purchases I make are entirely based on these articles. 

6. quote-shop

24 06 2014 12:34
I didn't know where to find this info then kaboom it was here. 

7. viagra online without prescription mastercard

25 06 2014 17:31
You've really helped me understand the issues. Thanks. 

8. best sites to buy levitra

18 11 2014 11:21
Your post has moved the debate forward. Thanks for sharing!

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog