en-joy  

Cântec tinereţii

31 03 2006 16:28

Nu mai îndrăznesc să urez la mulţi ani oricui, deşi, cumva mi-a intrat şi mie obişnuinţa de a spune tot felul de lucruri frumoase şi de gânduri drăguţe în cazurile respective. Dar sunt zile când personae pe care le cunosc, pe care le întâlnesc zilnic, sau în marea majoritate a timpului vorbesc cu ele, sunt aniversate, iar atunci, rămân prinsă între a nu face vreun gest reflex şi între a simţi cu adevărat bucuria aniversării lor. Şi astfel de zile sunt în martie.

Cuprinsă de probleme ivite tocmai acum mai grele şi mai pertinente, am uitat cum e să te pregăteşti de ziua cuiva. Cum e să alergi căutând un cadou anume, o felicitare aparte, alegând în final, ceva care să dăinuie şi să amintească despre o vreme când tu, cel sărbătorit erai cuprins de o anume stare şi când erai înconjurat de anumiţi oameni.

Dar una peste alta, iată aniversările se întâmplă, frumos şi poetic, melancolic şi gălăgios deopotrivă!

Azi, venind la birou am găsit prăjiturele…Codruţa, draga de ea, împlineşte 20 de ani! Cine nu spune că viaţa de la 20 de ani e cea mai frumoasă? Ah, scumpă Codruţa, la mulţi ani! De-ai ştii câte suprize îţi stau în faţă, câte experienţe se pregătesc să te adulmece!

Viaţa nu ştie nimeni cum să o împartă mai bine, dar toţi sunt de acord că merită să ai în jurul tău oameni care te iubesc şi care în momente speciale te îmbrăţisează aşa cum nimeni altcineva nu o poate face!

Prietenii şi colegii te încântă azi cu urări şi cadouri! Îngăduie-le neputinţa de a-ţi dărui ceva mai de preţ decât intenţia de a-ţi naşte zâmbet etern în suflet şi în ochişori!

Maturitate şi copilărie vor merge mână-n mână ceva vreme de acum încolo şi nu cred că e timpul să renunţi la greşeli şi la ispite! Lasă viaţa să te copleşească cu elanul ei!

Dincolo de perfecţiunea minţii şi a frumuseţii spre care tinzi, sper să găseşti bucuria de a ne fi cunoscut, pe noi, cei care azi, îţi urăm, “La mulţi ani!”

Cu drag de tine,

Echipa FJT şi Radio 21 Braşov

Ps.

Anume la final, Claudiu, urare publică întârziată pentru tine:

Dar inevitabil vei comenta

La primul cuvânt de mulţumire

De aceea, îţi spun doar “La mulţi ani

Şi ca Edith Piaf, je ne regrette rien“ !

vizite: 11329 redactor: Anca Pepelea in Diverse

Comentarii

 

1. mitza

01 04 2006 23:00
la multi ani 

2. knight

01 04 2006 23:23
intr-adevar, a avea pe cineva care sa tina cu adevarat la tine e un lucru nobil dar rar. iti doresc sa te bucuri de varsta ta alaturi de cei dragi le fel de mult cum doresc sa ma bucur si eu de varsta pe care o voi atinge nu peste mult timp.
la multi ani! 

3. Codru

02 04 2006 16:15
Da sunt mandra ca am asa colegi minunati acolo unde lucrez... Iar faptul ca munca pe care o fac este o placere se datoreaza voua care ati devenit a doua mea casa avand in vedere ca petrec acum mai mult timp cu voi decat cu cei de acasaE adevarat ca in momentele astea vezi cine e cu adevarat alaturi de tine si incetul cu incetul intelegi ca universul in care traiesti nu e intr-o compatibilitate perfecta cu universul tau interior...La 20 ani arunci o privire in trecut si mergi inevitabil inainte constient fiind ca nimic nu va mai fi ca inainte...Insa ai forta sa o iei de la capat, insa de aceasta data e un alt inceput cu poate ceva mai multa experienta! Sa ne concentram deci spre viitor fara regrete invaluite de trecut... 

4. susan9i

04 10 2011 08:40
I am pleased to say that this blog raises the belief of those reading it.

gift delivery 

5. online dating for men

12 07 2012 21:22
Azi, venind la birou am găsit prăjiturele…Codruţa, draga de ea, împlineşte 20 de ani! Cine nu spune că viaţa de la 20 de ani e cea mai frumoasă?

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog