en-joy  

Tăcuta zi de luni, opt mai

10 05 2006 18:05

E linişte. E pace. E fericire. Doar pentru Valerică Vătafu.

Nimeni dintre noi nu a crezut cu atâta putere în ceva precum a crezut Valerică în viaţă. În viaţa de după moarte.

Perfecţionist cu orice amănunt a dăruit celor din jur dorinţa de perfecţiune. Şi-a împărtăşit adesea lumea sa – cu ideile, cu bucuriile şi cu aşteptările ei - fără însă a şi-o dezvălui pe cea intimă doar sufletului său.

Fără zgomot s-a întâmplat să plece dintre noi, zâmbindu-ne mulţumit. Iar cei care l-au cunoscut ştiu că vor găsi să-i mulţumească pentru ceva.

Rămâi pentru totdeauna, cu bine! Adio, prieten drag! Adio, Valerică Vătafu!

vizite: 36235 redactor: Admin in LifeStyle

Comentarii

 

1. ancuta

10 05 2006 18:13
Eu ii multumesc pentru ca m-a învatat sa aleg mereu ce-i mai bun din tot ce ne-nconjoara, fie ca e vorba de mancare, de imbracaminte , de filme etc.
Sa-mi fie cu iertare ca nu pot a scrie multe cuvinte. Pentru ca imi e atat de greu sa accept linistea.

Adio, scump prieten...! 

2. Marian Maican

10 05 2006 18:20
Cel mai greu in viata asta e sa afli ca cineva drag tie numai este! S-a stins! Asa ceva nu se va intampla, in cazul lui MANN, asa cum il alintam noi....pentru ca invatatura si perfectiunea lui au ramas in mine, viata mea si sufletul meu....
Nu am crezut nicioadata ca imi va fi atat de greu sa fac emisie, deseori "usoara".... dar am realizat ca MANN nu va mai veni sa ma intrebe daca am probleme cu tehnica de calcul... si ca numai are cine sa imi atraga atentia pentru ca am gresit...

L-am visat asa cum era el.... cu zambetul lui pe fata... si imi spunea ca totul este o gluma.... L-am crezut! Dar m-a mintit, pentru ca nu a fost asa.... Durerea in suflet este prea mare ca sa mai pot scrie ceva....


"MANN sa aiba Dumnezeu grija de tine" .... "si sa sti ca o parte din mine iti apartine tie.... odata si pentru totdeauna".... 

3. Mihaela Voicu

10 05 2006 18:36
Nu l-am cunoscut foarte bine pe Vali. Dar stiu un lucru. Prin felul sau de a fi, prin felul in care vorbea, a intrat adanc in sufletele celor care l-au cunoscut sau carora le-a fost prieten. Nu mai pot spune decat atat. Vali ne-a lasat spre a merge intr-un loc mai bun. Lipsa lui nu poate fi inlocuita prin nimic. Dar stim,totusi ca, acolo unde e, trebuie sa fie impacat.
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa-l umple de pace eterna! 

4. Alex B

10 05 2006 19:00
Aceasta veste dureroasa a venit probabil cand cu totii ne-am fi asteptat mai putin. Sunt momente foarte grele pentru noi toti, dar pentru mine cu atat mai mult cu cat Vali mi-a fost nu numai coleg, ci si un Foarte Bun prieten cu care am avut foarte multe lucruri in comun! Vali a fost pentru mine un model din multe puncte de vedere si de aceea va ramane mereu in sufletul meu...
Si totul este extrem dureros pentru ca \"MANN\" nu mai este si eu sunt foarte foarte departe.....

Pur si simplu nu exista cuvinte destule pentru a descrie ce simt acum...

Dumnezeu a facut sa ne cunoastem, si tot El l-a si luat.

Adio, Prieten Drag...

Sa-i fie tarana usoara si sa-l aiba Dumnezeu in grija Sa! 

5. Cristi Sofletea

10 05 2006 20:09
De la mann am invatat ca fara seriozitate si perseverenta nu reusesti nimic in viata. Un om deosebit... Ne-am cunoscut in primul an de facultate, la deschiderea anului universitar. Au urmat \\\'cenaclurile\\\' in care lucram impreuna (Vali,Alex si cu mine) pt proiecte la scoala. M-a adus pe drumul cel bun in momentele de ratacire si m-a facut sa deosebesc importantul de neimportant. Cum spunea si Alex a fost un model pt noi toti. #Mannul#, omul cu logistica e aproape de noi toti, ramane langa noi, aceia care l-am cunoscut. Adio, Wally! 

6. Mihai Tilinca

10 05 2006 22:09
Nu am cuvinte....nu te voi uita nici o data...o parte din tine va ramane mereu in inimile noastre...Good Bye My Friend! 

7. Doru Denes

10 05 2006 22:16
Ne stiam de putin timp... dar ne-am ajutat mult... Imi lipseste atat de familiarul lui MANN... Nu va putea fi inlocuit de nimeni si mereu va avea un loc in sufletul nostru... Odihneste-te in pace prieten si coleg drag... MANN. 

8. alex

11 05 2006 10:39
Cand am aflat, am zis ca nu e adevarat.
Cand mi s-a repetat, am crezut in continuare ca e o gluma, ca...
Cand am venit la fjt si am gasit liniste si suspine, nu puteam sa accept.
Cand i-am vazut poza, cu lumanari aprinse in fata ei, nu stiam de ce ard lumanari... mi s-a explicat a nu stiu cata oara ca pentru Wally...
Cand am fost la priveghi, nu stiam de ce poza lui, vesel cum il stiam, era pe un sicriu inchis...
Mann nu mai era printre noi...
A plecat... undeva unde ii e mai bine...
Fie ca de acum sa-ti gasesti linistea! 

9. kamelya

11 05 2006 12:01
Ne intreba odata Mann in stilul lui provocator de dizertatii "Ce-i aia dragoste?!?"... si acum, in forma in care se gaseste, are acces la sufletele noastre in mod direct. Acum stii, Mann, cata dragoste este in sufletele noastre pentru tine... acum stii cat te iubim. Sa iti gasesti linistea si libertatea! 

10. lucia harangus

11 05 2006 16:01
E mare linistea care s-a asternut dupa plecarea lui Vali. E mare durerea pe care o simt toti cei care l-au cunoscut. E mare dorul pe care-l vom simti in fiecare zi de acum incolo. E mare lumea care l-a primit si in care a crezut cu putere. Mare va ramane pentru noi toti VALI, care ne-a umplut inimile cu atata intelepciune.
Mari vom fi si noi , cei care am ramas cu un strop din maretia lui.
Imi va fi mereu dor de tine MANN 

11. ana moga

11 05 2006 18:18
Nu l-am cunoscut foarte bine pe wally insa ....transmitea o energie mai mult decat pozitiva...si ultima oara cand l-am vazut mi-a spus ca un om cald ce era..."Arati minunat in lumina soarelui" am ramas fara cuvinte .....iar acum ...mi sa taiat suflarea cand am auzit vestea...fie ca locul unde e sa fie mai bun... 

12. gigi&nico

11 05 2006 19:46
Nu se poate spune prin cuvinte ce a insemnat MANN pentru noi. L-am cunoscut si l-am indragit. Prin ceea ce am invatat de la el, prin felul lui de a fi, el a reusit sa se faca iubit. Ne doare despartirea, dar suntem convinsi ca acum se afla intr-un loc mai bun. Nu il vom uita niciodata, va ramane mereu in sufletele si amintirile noastre! 

13. Anca Mihalcea

11 05 2006 20:06
Vali inseamna si va insemna mult in continuare pentru mine. am tinut mult la el, am invatat multe de la el si sunt convinsa ca voi mai avea de invatat in continuare pentru ca, pentru noi toti, nu doar pentru mine, Vali va ramane mereu in inimile noastra, Vali va fi mereu aici la birou gata sa ne intrebe ce facem, Vali va fi mereu aici gata sa ne raspunda la intrebari, la nelinisti, Vali va fi mereu aici gata sa ne imbratiseze pe noi toti, cum numai el stia sa o faca. Vali ne vede acum, ne zambeste si se bucura. Vali e fericit acum si asta e tot ceea ce conteaza. Iar noi toti, oricat de greu ne-ar fi, vom merge inainte asa cum vrea Vali, vom fi puternici, asa cum isi doreste Vali. TE VOM IUBI MEREU VALI! 

14. andreea veveritza

11 05 2006 20:08
..lacrimi...lacrimi si o durere imensa...asta a adus plecarea lui Vali pentru noi toti. Raman amintiri,sfaturi,invataminte...ramane totusi Vali..in sufletele si inimile noastre.
Acum ne dam seama cu adevarat cat de mult a insemnat Vali pentru fiecare din noi...acum ne dam seama cat de mult il iubim.
Dumnezeu sa il aiba in grija lui! 

15. Muncu Horatiu Cristian

11 05 2006 20:10
Sonorizari,IT,proiecte ,emotii,greseli,glume,si incercari de a atinge perfectiunea .
Alaturi de Wally am petrecut ,am invatat si am luat lectiiiiiiii de viata.Sper sa fi invatat ceva .
Multumesc Wally! Somn usor ! 

16. Francois Deuil

11 05 2006 20:25
Eu sunt un volontar francez. Am venit in Romania in noiembrie trecut. Nu-l am cunoscut bine pe Wally... Dar singurul lucru ca pot sa zic e ca fiecare zi cand l-am vazut, el avea un zambit si un cunvint frumos ca sa zice. Cand vedeam Wally, era ceva pozitiva... Imi cer scuze daca nu scriu foarte bine romaneste, dar ma gandesc la el si nu voi uita acest om ! Sincer. 

17. Delia Rosca

11 05 2006 20:34
"Wish you were here", melodia asta o am in minte si amintirea ultimei imbratisari(care nu stiam si nu vroiam sa fie ultima). Imi este deja dor de Vali, peste cateva zile s-ar fi implinit un an de cand l-am cunoscut si nu pot sa cred ca s-a terminat. Simt un gol imens in sulflet. O sa-mi lipseasca zambetul lui, privirea lui incurajatoare, cuvintele lui, o sa-mi lipseasca VALI. Stiu totusi ca el este cu noi, ne priveste si ne mangaie durerea. Nu ne ramane decat sa ne gandim ca el este undeva, intr-o lume mai buna , mult mai buna, si acolo ajunge si dragostea noastra. O parte din sulfeltul meu ii apartine pentru totdeauna. 

18. ancuta

12 05 2006 10:45
sunt multi cei care ar fi vrut sa poata scrie aici macar doua cuvinte. dar le-a fost prea greu. oricum pentru el nu cuvintele erau importante, ci faptele.

azi e o zi senina. de acolo de unde e, precis ne zambeste.

parca vad cum ne-ar spune, "asta e, fato" sau "asta e, man".
si noua nu ne ramane decat sa ne descurcam de azi inainte fara el.
sa il desprindem din agenda de telefon, din lista de messenger...

dar nu vom putea niciodata, din amintirea noastra.

I cried for you
And the sky cried for you,
And when you went
I became a hopeless drifter.
But this life was not for you,
Though I learned from you,
That beauty need only be a whisper

Without you now I see,
How fragile the world can be
And I know you've gone away
But in my heart you'll always stay.

(Katie Melua) 

19. Catalina

13 05 2006 11:18
PE CURAND LA REVEDERE... Acestea sunt ultimele cuvinte pe care Wally mi le-a scris si cred ca au fost si ultimele cuvinte pe care mi le-a spus... Ii raspund acum: pe curand la revedere Valerica! Pentru ca de fapt el n-a plecat deloc si il regasim in fiecare dintre noi... 

20. Bianca Dobrinas

14 05 2006 12:24
Mie inca nu-mi vine sa cred... si imi va mai lua ceva timp... scriu... si sterg.... scriu din nou... si iar sterg... nu-mi gasesc cuvintele... ne vei lipsi... ne vei lipsi pentru ca nu vei raspunde cand te vom striga pentru ca avem o problema, ne vei lipsi pentru ca nu vei mai fi acolo sa ne «deschizi» ochii, ne vei lipsi la petreceri cand pe scaunul DJ-ului am vrea sa-l vedem pe Wally, ne vor lipsi vorbele de duh, ne vor lipsi momentele in care ne explicai viata mai pround decat o vedeam noi, ne vor lipsi raspunsurile la glume si la bancuri, ne vor lipsi momentele in care ne «scuturai» de ignoranta ... iti vom duce dorul asta e clar, de aceea este atata durere in inimile noastre..., dar tu te-ai dus spre o alta lume in care credeai mai mult decat in asta... spuneai ca aceasta viata este doar o etapa... Un lucru este cert: ai un loc in inima fiecaruia dintre noi pentru ca un OM ca tine lasa URME... Ne vom aminti cu drag de tine! Cu bine, Wally! 

21. Marius Moldovan

15 05 2006 09:00
Draga bun prieten Vali,

In urma cu 15 zile stiam ca o sa avem o intilnire de lucru intre noi colegii de la ANSIT. Asteptam cu drag sa ne revedem cu totii dupa Zugreni 2005. Dar CINEVA a hotarit altfel. A hotarit sa nu ne revedem cu totii, a hotarit sa vina toti colegii tai, drasga Vali la tine sa te intrebe DE CE? ... M-am uitat la fotografie, la lucrurile tale ... E atita liniste. Tu parca sti deja raspunsurile la atitea intrebari...
Iti multumesc pentru tot draga Vali. A fost o onoare sa te cunosc si sa ma imbogatesc din tot ceea ce noi am discutat impreuna cu atita intensitate, seriozitate si placere despre viata si despre ce vom face dupa aceasta misiune, care continua pentru noi toti. Adio.

Marius. 

22. Lars Behrend

15 05 2006 22:50
Dear Wally,

Thank you for enriching my life so wonderfull. Your opinions and advises always helped me and changed my view for so many things in life. I am a lucky man, because you became a friend of mine, and I will miss our discussions, and surely i will miss you. I will give my best not to be sad, because i think you would not like that, but it is so hard.
Hope to meet you again anytime anywhere.
YOU are the nicest and loveliest person i ever met, and I hope all your wishes and dreams come true !
I know one thing in my life for sure, and that is that I will never forget you.

Cu Sister ! 

23. Johan Åhström

17 05 2006 22:21
Wally.

You are in my minds.

Sleep well.

-"Doktor Kosmos" 

24. Raluca G.

18 05 2006 11:03
Nimeni nu iti va lua locul in inima mea, in viata mea si in tot. Dar deja stii asta si stii ca e mai bine sa ne vorbim noi doi asa cum am facut-o si pana acum, adica nu prin mailuri, la telefon sau prin intermediari, ci "face to face" Iar de acum o sa fie doar "soul to soul", pentru ca asa trebuie sa fie... Asa s-a "defragmentat" Doar ne cunoastem cel mai bine, iar cuvintele nu ne mai sunt de folos de acum... A ta, R. PS: astept in continuare instructiunile tale! 

25. Kalle

20 05 2006 17:41
We, Wally's friends in Germany and Sweden, are all
still
shocked about his death, he clearly was one of a kind, a very socially
active, loyal, positive, honest person, and an excellent network and
server
administrator in addition. "The best always die first", a saying goes,
and in
this case, it really was true.

Please send our condolences and regards from all his friends in Germany
and
Sweden to all his friends, relatives, and acquaintances in Romania!

Kalle 

26. Ulf

20 05 2006 17:42
We here at the Linux User Group Stormarn, Germany, miss him too very
much. He founded this LUG and was the one who run the LUG with all his
friendship, when he lived here in Bad Oldesloe. I'm very sad about his
death and my thoughts are at him. I hope all his wishes about the life
after death are coming true. We lost a very special friend.
I always wished, I had the chance to visit him in Romania.

I will never forget him. 

27. geo.g

20 05 2006 21:32
imi e greu sa spun ceva... dar tu Wally ne-ai invatat sa fim deschisi chiar si la greu ! ne-ai invatat ca exista o sansa in orice.
asa ca sper ca voi simti aceeasi caldura cand ne vom revedea in alta sfera ca de fiecare data cand ne-am intalnit in aceasta : "Salutare, pa ! La revedere !" 

28. cat stroller

25 08 2011 18:04
Excellent Info. Tweeted about it. I?l bookmark this post too. 

29. Juicy Bags Sale

08 06 2012 11:14
One of the best sites for relevant facts on this niche !?! 

30. Air Jordan 3

11 06 2012 13:48
Very first factor , A large thank you for you to open my eyes. 

31. Lanvin Clothing

01 07 2012 02:56
Yes! I agree what you say! 

32. Coach Factory Outlet

11 07 2012 05:41
Very good brief and this post helped me alot. Say thank you I searching for your facts. 

33. Julian McMahon

27 07 2012 23:51
Rămâi pentru totdeauna, cu bine! Adio, prieten drag! Adio, Valerică Vătafu! 

34. free gay dating service

01 08 2012 23:01
Perfecţionist cu orice amănunt a dăruit celor din jur dorinţa de perfecţiune. I searched for this theme! 

35. Bottega Veneta Shoes

24 08 2012 06:18
Me and my friend were arguing about an problem similar to this! Now I realize that I had been correct. lol! Thank you for that information you article. 

36. pay day loans

31 01 2013 11:51
pfsadsut 

37. order viagra

05 02 2013 08:27
sqdaxpnc 

38. Millie

29 03 2014 17:44
Dude, right on there bretohr. 

39. WHERE TO BUY VIGRA

06 05 2014 09:08
No more s***. All posts of this quality from now on 

40. compare and contrast car insurance quotes

12 06 2014 00:00
Well done to think of something like that 

41. insurance car manufacturers

13 06 2014 03:35
At last! Something clear I can understand. Thanks! 

42. buy online viagra with online screening

01 11 2014 16:41
THX that's a great answer! 

43. auto insurance quotes

18 11 2014 11:05
I suppose that sounds and smells just about right. 

44. Sondi

20 04 2016 23:27
So excited I found this article as it made things much qukirec! 

45. http://kreditkarten.tech/prepaid-kreditkarte-kostenlos-ausland-abheben.html

25 10 2016 03:05
Taking the overview, this post is first class 

46. http://versicherungsvergleichde.pw/kosten-versicherung-rote-nummer.html

03 12 2016 01:41
What I find so interesting is you could never find this anywhere else. 

47. kredit ablösen ablauf

08 12 2016 10:27
Your post has lifted the level of debate 

48. sofortkredit villach

09 12 2016 11:12
Nothing I could say would give you undue credit for this story. 

49. sofortkredit ohne zins negativ

14 12 2016 01:35
A pleasingly rational answer. Good to hear from you. 

50. http://kreditvergleichs.top/

20 12 2016 12:27
Well I guess I don't have to spend the weekend figuring this one out! 

51. http://navigatorlacrosse.com/progressive-auto-sunway.html

10 01 2017 19:03
Hey, that post leaves me feeling foolish. Kudos to you! 

52. http://lakelandcruising.com/FL/Saint-Cloud/auto-insurance/

13 01 2017 19:54
Stay with this guys, you're helping a lot of people.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog