en-joy  

Cuvinte pentru un jurnal

03 06 2006 12:26

Calatoria spre Danemarca poate fi un vis. Sau doar o realitate catre care te indrepti fara prea multe sperante dar cu un chef nebun de a cunoaste o alta lume. Asa cum am facut noi, Anca si Florin.

02,06,2006- data de inceput.

Drumul de la Brasov la Bucuresti -aeroport Otopeni- a decurs fara incidente. La fel si zborul pana la Milano. Ei, dar aici sa vezi incurcatura cum isi baga ia coada si nu ne lasa sa ajungem la timp. Dupa o intarziere de vreo jumatate de ora, suntem pusi sa urcam in autobuzul care ne ducea spre avion. Dar, surpriza, dupa vreo alte 15 minute de stat in autobuz, suntem rugati sa coboram pentru ca avionul are nu-stiu-ce problema si va intarzia in jur de o jumatate de ora. Bun. Asta e.! Dade unde! Am stat in aeroport mai bine de 2 ore pana am plecat in cele din urma cu un alt avion. Asadar, adio Alitalia, pe viitor!!

Asteptarea nu a fost totusi prea rea, pentru mine. Ochisem un tip dragut- care, scumpe fete, semana cu Brad Pitt in tineretea lui- fapt pentru care am facut ce n-am facut si am ajuns sa stau in sala de asteptare langa el. La un moment dat ii spun sa facem o fotografie, asa, gen, ce-ar fi sa facem o fotografie? Prima oara a crezut ca el sa ne faca noua, dar...ok, insa de ce el? Si doar nu era sa-i spun pentru ca e un chipes de barbat! Pentru ca suntem pasageri al aceluiasi avion...na, alta scuza nu mi-a venit pe moment, ce vreti? Ideea e ca a prins!!

Apoi Florin merge sa se mai plimbe prin aeroport iar eu hm...cum naiba sa intru in vorba cu minunatul blond-saten?! Simplu...Excuse-me, but this waiting is start to be boring, so, it is possible to talk with you ...?! Radeti voi, radeti, dar si el a ras usor si a acceptat! Si uite asa am aflat o serie de lucruri despre el, cum ca e fotomodel, ca are 30 de ani, ca a mers mai prin tot vestul Europei, apoi America, respectiv, New York si prin Japonia. Daaaar despre el, cu ocazia unui articol separat...poate. Pentru ca mi-a lasat adresa de email si mi-a promis ca imi va acorda un interviu. Bine... !

In sfarsit ajungem in Danemarca. Aici, ne luam dupa semnul de Exit si chiar iesim fara a trece de vreum " passport control". Iesind ne asteptau, obositi, cei de la World House... Dar cum eu credeam ca doar liderul lor, Stacey va veni dupa noi, nici nu am bagat de seama un grup de vreo 4 persoane ce tineau hartia pe care era scris numele asociatiei lor.

OK, ajungem si sa fim cazati. Dupa o ora de mers cu masina, intr-un orasel de pe langa Copenhaga. Aici, simtim ca e cam frigut in camera si imediat ni se pune la dispozitie un calorifer. Bine, bine, dar sa vedeti ce pat avem! O saltea de aia de o vedem noi pe la teleshoping, care se umfla in 2 minute si este patul ideal pentru musafiri. Ma rog...nu am cazut din pat, daca asta va imaginati, dar au fost mici probleme la inceput cu echilibrul!

03,06,2006- data din intriga

Dimineata ne trezim si tot frig era in camera! Noroc, imi spun, ca am dormit cu pullover-ul. Dar Florin exclama: Mai, e geamul deschis! Na, sa mai comentezi ceva!?!

In jur de ora 11 luam un fel de mic dejun combinat cu pranz. Asa mananca cei de pe aici in week-end, pentru ca vor sa doarma mai mult dimineata.

Acum avem o mica pauza de vreo ora... Pa, pa.

Am vorbit noi ce-am vorbit si apoi am plecat la Carnivalul Brazilian care se desfasura in minunatul lor mare Parc. Ne-am invartit pe acolo, am vazut cantec si dansuri si apoi am plecat la masa. Au fost din belsug bucate. Doar ca masa era sub sigla "vegetariana". Seara am stat la un film.

04,06,2006- ziua ultima.

Am vizitat Copenhaga. Frumos oras, linistit, calm, plin de vant si de soare. Am ajuns pe la Marea Baltica si am zarit Suedia. Am mancat inghetata. Am admirat orasul. Ne-am plimbat cu barca. Am vazut Mica Sirena. Am baut Calsberg si Tuborg. Am mancat pizza la chinezi/ japonezi. Ne-am plimbat cu autobuzul si trenul. Obositor. Si vant. Seara discutii importante.

vizite: 9295 redactor: Anca Pepelea in Participari

Comentarii

 

1. marriage agency in Zaporozhye

16 08 2012 14:40
Mai, e geamul deschis! Na, sa mai comentezi ceva!?! 

2. cheap oakley sunglasses

08 06 2013 11:32
cheap oakley sunglasses 

3. ブランドコピー

19 06 2014 19:13
シャネル財布と所属のもう一つのブランドバッグ1978いつも売上高の1.3億元、今回のブランドコピーシャネル財布のバッグ 

4. mike

07 05 2018 23:40
that is an ideal story 

5. www.bestdisssertation.com

07 05 2018 23:45
A market of the chemicals is waiting for your attention. You can get the better advice in this place with the better approach. 

6. psn codes

09 08 2018 08:25
It is the very nice and amazing to do enjoy the movies, app or videos online free to buy and use it.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog