en-joy  

Proconsul in Brasov

08 11 2004 18:13
Trupa Proconsul şi-a continuat zilele acestea la Brasov turneul Proconsul de cinci stele de promovarea a noului album intitulat 5. De ce 5? Pentru că aşa cum am fost obişnuiţi şi pnă acum toate piesele băieţilor de la Proconsul sunt piese de dragoste , dragostea fiind al cincilea element important din viaţa fiecăruia dintre noi: noi cntăm despre dragoste pentru că asta ştim noi să facem cel mai bine!. Este al cincilea album al băieţilor de pnă acum şi conţine nouă piese noi precum şi un remix la single-ul Te visez n colaborare cu Dj Raul. La acest album s-a lucrat ncepnd de la sfrşitul lunii ianuarie timp de nouă luni n continuu, albumul fiind realizat n colaborare cu artişti ca Raymond, Raul si Camioane n mulţime. Toate compoziţiile de pe acest nou album stau sub semnătura Proconsul. Turneul de promovare a noului album se va desfăşura pe o perioada de aproximativ o luna şi va poposi n oraşe precum: Cluj Napoca, Braşov, Galaţi, Iaşi, Bacău, Sibiu, Oradea, Timişoara, Constanţa si Bucureşti, iar lansarea oficiala va avea loc pe data de 15 noiembrie in Bucureşti.

n deschiderea concertului de la Braşov din seara de 28 octombrie la Sala Teatrului Dramatic au cntat cei de la Vertigo, o noua trupă braşoveană ce promite, trupă de a cărui imagine si al cărei impresar este fostul toboşar al trupei Conexiuni , Victor Lenghel. Totodată prin acest turneu băieţii susţin şi doresc să promoveze trupele aflate la nceput, adevăratele talente si binenţeles trupele care cntă pe bune, aşa cum afirmă şi Bodo, solistul formaţiei. Trebuie amintit că n deschiderea fiecărui turneu din ţară o trupă din fiecare oraş va cnta n deschidere şi că totodată sprijinirea trupelor mici n scopul afirmării acestora este un proiect de viitor al celor de la Proconsul.

Din pacate publicul braşovean nu a fost prezent n număr mare la acest eveniment, asta pentru că evenimentul nu a fost bine mediatizat, mulţi dintre braşoveni neştiind de existenţa acestuia. nsă cu cteva zeci de oameni prezenţi n sală băieţii au reuşit ca de fiecare dată sa i facă pe cei de faţă să cnte, să fie alături de ei şi să se simtă bine. nsă n ciuda publicului braşovean prezent ntr-un număr destul de redus la eveniment, noul album se dovedeşte a fi o provocare pentru fiecare dintre noi şi totodată este o dovadă a muzicii bune şi de calitate pe care băieţii o facasta ascultam, asta cntăm!

vizite: 10157 redactor: Anca Mihalcea in Muzica

Comentarii

 

1. replica watches

12 12 2012 08:01
on purchasing replica watches uk Being. 

2. rolex explorer

01 04 2013 06:17
buen artculo para m. es muy til. Conozco a un montn de all. gracias. 

3. cartier replica sale

10 10 2014 09:08
type growth capital from London considering 

4. CSR Racing Hack

25 07 2015 21:09
this website is amazing i learn alot from it thank you 

5. MP3 Indonesia

25 01 2016 06:44
Well I love this band! Especially their new song! Esti fata pentru care cant
This song is so amazing! From the begining I always following them :p 

6. villa puncak

11 01 2018 12:13
buen artculo para m. es muy til. Conozco a un montn de all. gracias. 

7. you tv player for pc

05 09 2018 12:01
watch latest Cartoon movies. 

8. microg for ogyt

05 09 2018 12:07
MicroG for OGYouTube. 

9. microg for iytbp

05 09 2018 14:25
I will share how to install & download microg apk on Android devices?

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog