en-joy  

Ne daţi ori nu ne daţi, ne daţi, ne daţi!

14 12 2006 15:04

Se spune din bătrâni, o vorbă înţeleaptă, “cu o floare nu se face primăvară”. Şi totuşi, când reuşim să devenim pentru o zi, primăvară în sufletul cuiva, ce nu mai ştie cum arată un curcubeu, un fluture sau o floare, atunci, ca prin farmec, un om reprezintă o lume, un gest, o virtute şi o îmbrăţişare, un simbol. Iată povestea unei astfel de zile.

“Crăciunul pentru toţi” este un eveniment ce se întâmplă o dată pe an, într-o singură zi, respectiv pe data de 23 decembrie în Braşov, în Piaţa Sfatului. Un eveniment caritabil unde trecătorii primesc o masă caldă, haine şi încălţăminte, cadouri şi multe alte lucruşoare.

Menirea ta, căci tu, cel ce ai posibilitatea să citeşti aceste rânduri eşti mult mai bogat decât cei căroră le este adresat evenimentul, menirea ta, aşadar, este de a face parte din grupul celor care construiesc această zi.

Tu poţi să fii donator a unei sume de bani. A unor obiecte.

Tu poţi chema pe cei care să beneficieze de toate aceste bunătăţi culinare sau materiale.

Tu poţi promova ziua aceasta către cei care vor putea la rândul lor să doneze.

Poate că lumea de sărbători aşteaptă să se întâmple minuni. Cu atât mai mult în preajma acestor sărbători de iarnă, e un firesc colectiv, ca să visăm la un dar, la o atenţie, cât de mică, din partea celorlalţi, fie ei dragi nouă, fie străini. De aceea, dacă de-a lungul unui an de zile, am reuşit, vrând-nevrând, să dezamăgim pe cineva din jurul nostru, haideţi măcar acum să ne luăm revanşa!

Lasă să treacă prin tine colindul “O ce veste minunată”!

###

Eveniment organizat de Antena 1 Braşov, Antena 3 Braşov, Radio 21 Braşov în colaborare cu Federaţia Judeţeană a Organizaţiilor Nonguvernamentale de Tineret Braşov- FJT.

Pentru detalii, vă rugăm contactaţi:

Alina Alexa - Asistent Proiect - 0726.204.460 - alina.antena1@gmail.com

FJT- IBAN- RO30 INGB 000 900 81 46 16 89 18 –lei, ING Bank Braşov

vizite: 7602 redactor: Anca Pepelea in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog