en-joy  

Ne daţi ori nu ne daţi, ne daţi, ne daţi!

14 12 2006 15:04

Se spune din btrni, o vorb nţeleapt, cu o floare nu se face primvar. Şi totuşi, cnd reuşim s devenim pentru o zi, primvar n sufletul cuiva, ce nu mai ştie cum arat un curcubeu, un fluture sau o floare, atunci, ca prin farmec, un om reprezint o lume, un gest, o virtute şi o mbrţişare, un simbol. Iat povestea unei astfel de zile.

Crciunul pentru toţi este un eveniment ce se ntmpl o dat pe an, ntr-o singur zi, respectiv pe data de 23 decembrie n Braşov, n Piaţa Sfatului. Un eveniment caritabil unde trectorii primesc o mas cald, haine şi nclţminte, cadouri şi multe alte lucruşoare.

Menirea ta, cci tu, cel ce ai posibilitatea s citeşti aceste rnduri eşti mult mai bogat dect cei cror le este adresat evenimentul, menirea ta, aşadar, este de a face parte din grupul celor care construiesc aceast zi.

Tu poţi s fii donator a unei sume de bani. A unor obiecte.

Tu poţi chema pe cei care s beneficieze de toate aceste buntţi culinare sau materiale.

Tu poţi promova ziua aceasta ctre cei care vor putea la rndul lor s doneze.

Poate c lumea de srbtori aşteapt s se ntmple minuni. Cu att mai mult n preajma acestor srbtori de iarn, e un firesc colectiv, ca s vism la un dar, la o atenţie, ct de mic, din partea celorlalţi, fie ei dragi nou, fie strini. De aceea, dac de-a lungul unui an de zile, am reuşit, vrnd-nevrnd, s dezamgim pe cineva din jurul nostru, haideţi mcar acum s ne lum revanşa!

Las s treac prin tine colindul O ce veste minunat!

###

Eveniment organizat de Antena 1 Braşov, Antena 3 Braşov, Radio 21 Braşov n colaborare cu Federaţia Judeţean a Organizaţiilor Nonguvernamentale de Tineret Braşov- FJT.

Pentru detalii, v rugm contactaţi:

Alina Alexa - Asistent Proiect - 0726.204.460 - alina.antena1@gmail.com

FJT- IBAN- RO30 INGB 000 900 81 46 16 89 18 lei, ING Bank Braşov

vizite: 8320 redactor: Anca Pepelea in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog