en-joy  

Să îl ajutăm pe Bogdan!

22 01 2007 16:34

Se numeşte Zârnoveanu Bogdan şi este elev în clasa a-XII-a la Colegiul Naţional de Informatic㠓Grigore Moisil” din Braşov. Deşi este un băiat plin de viaţă, soarta l-a lovit cu o boală grea- Bogdan suferă de leucemie.

Tratamentul de care are nevoie se face în Germania şi costă foarte mult, suma cheltuielilor totale atingând aproximativ 200.000 euro.

 Deşi destinul a fost crud cu el încă de la 18 ani, Bogdan luptă pentru viaţa lui şi merge mai departe cu foarte mult optimism; familia şi prietenii sunt alături de el şi îl încurajează în această încercare grea la care este supus, dar fiecare dintre noi putem face acest lucru, ajutându-l cu o suma de bani, oricât de mică.

Făcând un simplu calcul, putem vedea că dacă fiecare locuitor al Braşovului ar dona un singur euro, Bogdan ar avea banii necesari pentru tratament. Colegii lui au organizat deja diferite evenimente cu scopul strângerii de fonduri însă bani adunaţi până în prezent reprezintă aproape 10% din suma totală.

Nu trebuie să uităm că fiecare dintre noi am putea să avem nevoie de un astfel de ajutor vreodată, deoarece nu putem şti ce ne rezervă viitorul. Nu avem nevoie de un spirit de sacrificiu excepţional ca să ajutăm alţi oameni, trebuie doar să vrem.

De la un gest mic de-al nostru se poate împlini un vis mare, visul unui elev care îşi vrea înapoi viaţa de până acum. De aceea solicităm ajutorul tuturor, orice sumă de bani este binevenită şi este mai bună decât nimic.

Unindu-ne forţele, putem să îi dăm o a doua şansă la viaţă şi să demonstrăm că nu numai nenorocirile sunt cele care nu vin niciodată singure, ci şi faptele bune.

Bogdan are nevoie de noi!!!

Banii pot fi varsaţi in conturile:

1.In RON: RO60RNCB0058053449520001

2.In euro: RO33RNCB0058053449520002

Pentru alte informaţii puteţi suna la nr de telefon: 0726 916 232

###

Iulia Macrea

vizite: 9053 redactor: Colaborator in Participari

Comentarii

 

1. hublot replica

28 03 2017 09:32
a specific quality level as well as completing

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog