en-joy  

Oase Fragile...

26 02 2007 00:10

Esti avertizat de la inceput ca filmul face parte din categoria celor horror. O scurta descriere iti zice ceva de un spital de copii, de ceva sumbru din trecut si cam atat. Dar tu esti curios si aceasta curiozitate te impinge sa te duci la cinema, sau, dupa caz sa-l vizionezi acasa.

Bun, alegi una din variante eu o sa-ti povestesc despre cea pe care am ales-o eu. Nefiind mare fan al aglomeratiei, am decis s il vizionez acasa.

E seara undeva trecut de ora 22 afara e bezna, in casa e liniste cam apasatoare doar sunetul neincetat al ventilatoarelor ce asigura racirea computerului se aude. Ma conving ca asta e atmosfera potrivita pentru un film horror Imi aranjez monitorul astfel ca din pat sa pot vedea bine, trag cablul de la casti, dau volumul la maxim si apas play.

Filmul incepe intr-o atmosfera calma sau stai nu, parca nu, desi l-am vazut acum doua ore, nu-mi amintesc inceputul probabil de la adrenalina care mi-a pompat prin vene. Incarc inca odata filmul si gata, mi-am amintit. Ceva despre o tragedie, te astepti sa fie vorba de deznodamantul filmului, dar nu e, e doar un accident feroviar, se vorbeste ceva de morti, de raniti, de eroare umana, oricum nu conteaza.

In cateva secunde afli ca informatia asta o vedea la televizor asistenta de noapte dintr-un spital. Apare in cadru o fetita, care spune ca a vazut-o din nou si e speriata. Dar asistenta o repezeste la culcare Resemnata, pleaca numai pentru a se trezi in cateva minute de tipatul unui baiat. Medicul de garda vine repede si il duce la radiografie are femurul rupt ii face o radiografie, apoi a doua dar ceva se intampla desi facuta la 3 minute distanta de prima, radiografia cu numarul doi afiseaza o a doua fractura

Si asa incepe filmul Oase Fragile. Mai mult nu are rost sa-ti spun, pentru ca iti stric surpriza. Daca pana acuma ti-am trezit interesul, vizioneaza-l pe tot, nu te va dezamagi

DAR fi pregatit, pentru ca iti va provoca niste spaime zdravene sa nu spui ca nu ai fost avertizat.

Vizionare placuta la Oase Fragile !

vizite: 9239 redactor: Alexandru Mihalcea in Diverse

Comentarii

 

1. anca mihalcea

26 02 2007 16:50
Tinere vere iti multumim ca ne-ai informat si avertizat in acelasi timp!!! la mai multe recenzii 

2. karen

25 04 2007 22:08
[b][/b]acest filmul e pt cei peste 14 ani de la inceput esti anuntat ca filmul este gen horror asa ca ar fi bine sa ai o perna langa tine sau o plapuma whatever ... filmul incepe ok un spital de copii aproape darapanat ... unde datorita lipsei de personal o asistenta pe nume amy e trimisa la spital.. dar filmul nu incepe aici ..totul incepe la spital intr-o seara o fata pe nume maggie ii spune asistentei ca ; 'va veni ' dar e o repezeste la culcare find trezita de un baiat car a tipat ,,, medicul de garda ii face o radiografie .. peste 3 minute afla ca e o fractura dubla ... si de aici incepe filmul asa ca ar fi bine sa faci rost de el cat mai repede !!!!! 

3. @lexandra

25 04 2007 22:14
[b][/b][i][/i]super....film tuturor ce lau vazut sunt sg calea placut dar ce sa mai zic nu am ce comenta la adresa filmului ..... sa visati fioros.........buhu bu[url]" target=_blank>[/url]e tare cei ce nu lau vazut le urez vizionare cat mai inspaimantatoare ..... sa visati fioros.........buhu bu[url] 

4. miti biti chiti liti titi

25 04 2007 22:20
fratilor cm ati putut vazu filmul asta ... sunteti loco de adreptul un film fioros ... dar bine ca nu l-am vazut desigur eu find mai desteapta eu superstarul nicole... dar mai bn cei ce nu lau vazt emai bn asa ih .. 

5. gloria

11 01 2009 12:48
soperrr tare filmul...aveti grija...o sa va cam speriatzi) 

6. popister

22 01 2009 19:56
l-am vazut, e groaznic.........am fost doar 4 in sala de cinema cand a rulat la modern.....e trist, tare trist

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog