en-joy  

Din ciclul neterminat: “Asta-i frate…!”

10 07 2007 00:35

Am fost şi eu să-i văd pe Cafe Deko. Intr-un club, desigur, aşa apar ei mereu, prin cluburi. Acolo unde se fumează, se bea şi după ei rămâne cine oricum venise la club, nu pentru ei. Restul se duc …să repete imediat cu prietenii glumelele. Să le ştie şi pentru a doua zi la birou.

Cei doi au început pe rând pe rând, fiecare asigurându-se dacă cumva, cei din sală le ştiu glumele. Nu, nu aveau să fie glume perverse. Doar puţin, aşa, între paranteze…

S-a râs, fireşte.. doar că doamna de la masa de vis-ŕ-vis chiar a avut un moment in care râdea mai tare decât toţi ceilalţi şi în continuu vreo 10 minute încât mă întrebam dacă mai ascultă ce se spune sau a rămas fixată pe nişte cuvinte anterioare. Despre sex, fireşte.

Mă gândesc acum ce aiurea e să mergi la un asemenea spectacol pregătit pentru a râde. Adică vii pregătit de acasă cu zâmbetul pe buze, ba te încălzeşti puţin râzând de nişte glume de-ale lor pe care ţi le aminteşti… Da, mai ales aceea glumă despre organul masculin. Sexual, fireşte.

Urmăreşti spectacolul şi râzi. Pentru că iniţial ai venit cu dispoziţia asta, pentru că ceilalţi râd în jurul tău şi, fireşte, pentru că sexul stârneşte râsul. Când vorbeşti despre el. Mă rog, mie mi s-a întâmplat şi când îl făceam, dar asta e altă poveste… vorba vine, că vă daţi seama că totul se încheiase în acel moment ?! Dar, a existat şi o continuare…parcă ?!

Revenind, un asttfel de spectacol îl urmăreşti cu atenţie. Adică, trebuie să-ţi pice fisa de glumă iar cum ăştia vin cu glumele în episoade, dacă pierzi începutul, rişti să constaţi că atunci se va râde cel mai tare, cu aplauze la scenă deschisă şi fluierături, de apreciere, desigur. Dar cum stăteam cu atenţia aţintită spre ei, că de văzut nu prea îi vedeam din colţul unde eram, vine chelnărul şi mă întreabă dacă am nu ştiu ce maşină …şi îmi spune vreo două mărci, ba l-am pus să şi repete ca să înţeleg că chiar de maşină mă întreabă, tocmai pe mine…adica na, poate doar şoferii comandă acolo suc natural…?! În cele din urmă, văzând că nu nimereşte aşa, l-au deranjat şi pe actor, pe care l-au rugat să anunţe ca propietarul unui audi cu numărul cutare să îşi mute maşina pentru că-l blocase pe altul. Desigur, că între timp, oarecum măgulită de atenţia ce mi s-a dat, de faptul că puteam fi şi eu posesorul unui asemenea maşini, am rămas câteva clipe cu gândul aiurea, pierzând fireşte poanta serii… Pesemene tot despre sex.

Tocmai când îmi secase gâtul de la fumul altora şi eram hotărâtă să plec, datorită condiţiilor de acolo, unde nu am sesizat vreun aer condiţionat, atunci au terminat şi ei show-ul. Ce frumos! În secunda doi, jumătate din club se golise. Poate că şi ei aveau aceeaşi problemă cu fumul de ţigară… !

Cred totuşi că astfel de stand-up comedy merită să mai fie la Braşov. Nu doar la capitală. Nu doar în cluburi. Nu doar despre sex. Mă rog, doar puţin, aşa, între paranteze…

Noapte bună. Dacă nu-mi spun eu, atunci cine? Poate careva mai e online?!

vizite: 8563 redactor: Anca Pepelea in Participari

Comentarii

 

1. computer science personal statement

13 01 2013 21:33
Îmi place talentul autorului. E doar incredibil de informativ și interesant. Am învățat foarte multe. M-am bucurat cu adevărat acest articol. 

2. business dissertation proposal

20 01 2013 17:06
Ce un articol interesant. Incredibil informativ articol. Acest articol ma ajutat foarte mult. Foarte util de informații. M-am bucurat cu adevărat acest articol. 

3. professional translation online

10 03 2013 21:23
Îmi place talentul autorului. Acest post este doar un geniu incredibil. Am afectează într-adevăr relevanța subiect.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog