en-joy  

Din ciclul neterminat: “Asta-i frate…!”

10 07 2007 00:35

Am fost şi eu să-i văd pe Cafe Deko. Intr-un club, desigur, aşa apar ei mereu, prin cluburi. Acolo unde se fumează, se bea şi după ei rămāne cine oricum venise la club, nu pentru ei. Restul se duc …să repete imediat cu prietenii glumelele. Să le ştie şi pentru a doua zi la birou.

Cei doi au īnceput pe rānd pe rānd, fiecare asigurāndu-se dacă cumva, cei din sală le ştiu glumele. Nu, nu aveau să fie glume perverse. Doar puţin, aşa, īntre paranteze…

S-a rās, fireşte.. doar că doamna de la masa de vis-ą-vis chiar a avut un moment in care rādea mai tare decāt toţi ceilalţi şi īn continuu vreo 10 minute īncāt mă īntrebam dacă mai ascultă ce se spune sau a rămas fixată pe nişte cuvinte anterioare. Despre sex, fireşte.

Mă gāndesc acum ce aiurea e să mergi la un asemenea spectacol pregătit pentru a rāde. Adică vii pregătit de acasă cu zāmbetul pe buze, ba te īncălzeşti puţin rāzānd de nişte glume de-ale lor pe care ţi le aminteşti… Da, mai ales aceea glumă despre organul masculin. Sexual, fireşte.

Urmăreşti spectacolul şi rāzi. Pentru că iniţial ai venit cu dispoziţia asta, pentru că ceilalţi rād īn jurul tău şi, fireşte, pentru că sexul stārneşte rāsul. Cānd vorbeşti despre el. Mă rog, mie mi s-a īntāmplat şi cānd īl făceam, dar asta e altă poveste… vorba vine, că vă daţi seama că totul se īncheiase īn acel moment ?! Dar, a existat şi o continuare…parcă ?!

Revenind, un asttfel de spectacol īl urmăreşti cu atenţie. Adică, trebuie să-ţi pice fisa de glumă iar cum ăştia vin cu glumele īn episoade, dacă pierzi īnceputul, rişti să constaţi că atunci se va rāde cel mai tare, cu aplauze la scenă deschisă şi fluierături, de apreciere, desigur. Dar cum stăteam cu atenţia aţintită spre ei, că de văzut nu prea īi vedeam din colţul unde eram, vine chelnărul şi mă īntreabă dacă am nu ştiu ce maşină …şi īmi spune vreo două mărci, ba l-am pus să şi repete ca să īnţeleg că chiar de maşină mă īntreabă, tocmai pe mine…adica na, poate doar şoferii comandă acolo suc natural…?! Īn cele din urmă, văzānd că nu nimereşte aşa, l-au deranjat şi pe actor, pe care l-au rugat să anunţe ca propietarul unui audi cu numărul cutare să īşi mute maşina pentru că-l blocase pe altul. Desigur, că īntre timp, oarecum măgulită de atenţia ce mi s-a dat, de faptul că puteam fi şi eu posesorul unui asemenea maşini, am rămas cāteva clipe cu gāndul aiurea, pierzānd fireşte poanta serii… Pesemene tot despre sex.

Tocmai cānd īmi secase gātul de la fumul altora şi eram hotărātă să plec, datorită condiţiilor de acolo, unde nu am sesizat vreun aer condiţionat, atunci au terminat şi ei show-ul. Ce frumos! Īn secunda doi, jumătate din club se golise. Poate că şi ei aveau aceeaşi problemă cu fumul de ţigară… !

Cred totuşi că astfel de stand-up comedy merită să mai fie la Braşov. Nu doar la capitală. Nu doar īn cluburi. Nu doar despre sex. Mă rog, doar puţin, aşa, īntre paranteze…

Noapte bună. Dacă nu-mi spun eu, atunci cine? Poate careva mai e online?!

vizite: 9247 redactor: Anca Pepelea in Participari

Comentarii

 

1. computer science personal statement

13 01 2013 21:33
Īmi place talentul autorului. E doar incredibil de informativ și interesant. Am īnvățat foarte multe. M-am bucurat cu adevărat acest articol. 

2. business dissertation proposal

20 01 2013 17:06
Ce un articol interesant. Incredibil informativ articol. Acest articol ma ajutat foarte mult. Foarte util de informații. M-am bucurat cu adevărat acest articol. 

3. professional translation online

10 03 2013 21:23
Īmi place talentul autorului. Acest post este doar un geniu incredibil. Am afectează īntr-adevăr relevanța subiect.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog