en-joy  

Joy Art Festival- rezultatele preselecţiilor

06 11 2007 19:50

Festivalul a reuşit şi n acest an s strneasc curiozitatea şi talentul tinerilor. Acum nscrierile s-au ncheiat, iar cei care nu au fost aleşi s urce pe scena Joy Art Festival-ului 2007, primesc din partea organizatorilor invitaţia de a veni la festival, pentru c dincolo de concursul n sine, acest eveniment reprezint un moment de aniversare a artei, atţ prin creaţie sau interpretare pe scen, ct si prin aplauze, n sal.

In urma preselecţiei, iat concurenţii la Joy Art Festival, ediţia a IV-a:

I.Secţiunea Muzic ( acceseaz link-ul din dreptul numelui, pentru a asculta demo-ul pe baza caruia s-a facut preselectia. Accesarea link-ului este valabila 7 zile.):

1. Bianca Nedelcu : http://download.yousendit.com/063005D713BE101B

2.Adrian Crciova http://download.yousendit.com/4CDB2947365A8AF3

3. Daniela Şerban: http://download.yousendit.com/1F01668A419023AD

4. Ilona: http://download.yousendit.com/D59D97F96661A1A7

5. Oana Panazan: http://download.yousendit.com/853047E81EF800D1

6. Iunia Stoica: http://download.yousendit.com/4042149F269FCE3C

7. The Oceanview: http://download.yousendit.com/299E0D91426FB561

8. Ctlin Dobre: http://download.yousendit.com/010BED01268C7D6B

9. Ioana Heroiu: http://download.yousendit.com/831F832336D29ADA

Criteriile de selecţie pentru secţiunea muzic au fost: acurateţea intonaţiei, adaptarea respiraţiei, stpnirea tehnicilor vocale şi mbinarea lor.

II - Secţiunea Teatru:

1. Bacteria H - BRASOV

2. Ex Todo Corde - GIURGIU

3. Trupa P4tru - BRASOV

4. The ADre R. MOLDOVA, BACAU, BRAILA

5. Contrast - BRASOV

6. Trupa GAT BULGARIA

7. Trupa HI 5- BUCURESTI

Criteriile de selecţie pentru secţiunea teatru au fost : motivaţia exprimat n formular, scenografia şi transpunerea artistic a personajelor.

III- Secţiunea Multimedia:

a. Categoria clip publicitar:

Criteriile de selecţie pentru categoria clip publicitar au fost: originalitatea ideii, conţinutul, durata (maxim 1 minut). Din pcate, din cele 9 materiale trimise nu au trecut de preselecţie niciunul. Organizatorii regret acest fapt şi sper ca la editia urmatoare a festivalului sa se acorde un premiu si la aceasta subsectiune.

Nota: Tinerii care au aplicat la acesta subsectiune si doresc ca materialul lor sa fie prezentat in cadrul festivalului la joy night seri ale festivalului - in care vor avea loc conversatii libere intre membrii juriului, tineri din public, organizatori si concurenti sa trimita un email de confirmare la adresa: joyartfestival@gmail.com

b. Categoria fotografie digital ( s-a menţionat numele de scen ales- acolo unde a fost diferit de numele real ) :

1. ANDREEA CIUCU - BRASOV

2. ANDRA CURELARIU - BUCURESTI

3. CORINA PALADE - BRASOV

4. DRAGAN RADU - TARGU MURES

5. ELIZA LIA - BRASOV

6. FUNNY GHOST Ctlin Ciubotaru - BRAILA

7. Jette Ana-Maria Iugulescu - BRAILA

8. VALENTIN IONESCU - BUCURESTI

9. VORBA Maria Balabaş - BUCURESTI

Criteriile de selecţie pentru categoria fotografie au fost: creativitate, ncadrare, claritate.

c. Categoria film scurtmetraj:

1. SYLVIA GOSSEL - Meine deine Stadt - GERMANIA

2. CIRDEIU ANDREI VLAD Next Door BOTOSANI

3. ALEXANDRU LAZAR - Lupta cu ingerul - CRAIOVA

4. FRANCESCO CATARINOLO Cenere - ITALIA

5. MAHOMED RAFI Ramadan - EGIPT

6. EXCHNgE Sachsen Anhalt Youth event Koeln GERMANIA

7. LOBOMEDIA - Reduction for drogs - FRANTA

8. Youth Generation NGO - All different all equal R. MOLDOVA

9. RENAT BUGA LOVE- TURCIA

10. DIANA MUNTEANU - Ingerul de serviciu- BRASOV

Criteriile de selecţie pentru categoria film-scurt metraj au fost: mesaj, originalitate, creativitate, format digital.

Organizatorii ureaz succes tuturor celor care au intrat n concurs!

vizite: 13179 redactor: Liana Rada in Participari

Comentarii

 

1. alex

09 11 2007 11:38
shi rezultatele pentu film? 

2. Victor

09 11 2007 12:27
"Festivalul a reuşit şi n acest an s strneasc curiozitatea şi talentul tinerilor" dar din pacate la sectiune clip publicitar tinerii nu au fost nici CURIOSI nici TALENTATI dupa cum reiese din selectia dumneavoastra. Ca organizatie care incurajaza tinerii ( asa cum sustineti ca sunteti) nu mi se pare normal ca dupa "preselectie" sa nu fie selectat nici un clip. Chiar daca toate clipurile au fost sub asteptarile dumneavoastra , tot ar fi trbuit sa se desfasoare o competitie intre cele mai proaste ca sa se aleaga cel mai bun dintre ele. Oamenii au muncit ca sa le realizeze au pierdut timp si nu e normal sa neglijati munca lor. Ganditi-va ca anul acesta nu se va mai tine Oscar-ul deoarece paricipa doar filme proaste. personal am avut contact cu 2 persoane care eu realizat clip publicitar si pe langa lipsa de echipament si de :bani: clipurile erau chiar reusite. intr-adevar nu se incadrau in timp( 1 min ) depaseau cu putin, dar sincer cred ca nu conteaza atat timp cat "timpul" ca si reper in desfasurarea preselectiei, inscrierilor, afisarii rezultatelor, a fost unul relativ. daca voi credeti ca asa incurajati tinerii sa aiba idei si initiativa, atunci nu va meritati statutul de organizatie pentru tineret.
ii rog pe toti cei care au avut clipuri publicitare sa le posteze pe youtube cu numele de: " clip joyart+numele celui care l-a realizat" ca sa putem aprecia si noi la randul nostru cat de "netalentati" suntem.
toate cele bune.
shi multumim de invitatie la festival, chiar o sa fiu prezent  

3. dan

09 11 2007 12:37
da la scurt-metraj????????????????????????????????? 

4. Lexi

09 11 2007 13:17
Sunt intru-totul de acord cu Victor. Daca aveati de gand sa organizati ceva, trebuia sa o faceti cu implicare, seriozitate si profesionalism. Presa nu va fi foarte incatata de acest aspect si veti pierde in viitor foarte mult pentru aceste imense greseli si mai ales lovituri, pentru ca sunt niste lovituri pe care le-ati dat unor oameni care au muncit si care si-au pierdut un timp pe care puteau sa si-l canalizeze in alte directii mai importante. O bataie de joc,asa as descrie pe scurt festivalul din acest an!!!
Lipsa de organizare, un termen limita pe care trebuia sa-l respectati si pe care l-ati prelungit prea mult...si alte lucruri pe care prefer sa nu le mai insir din politete... La fel cum a spus si Victor ( pe care il stimez pentru vorbele adevarate pe care le-a prezentat) sunt si eu curioasa sa vad cat de slabi am fost toti la aceasta sectiune. 

5. alex

09 11 2007 13:53
http://www.youtube.com/watch?v=piXZwX0dHmg 

6. ana

09 11 2007 20:02
bai...o faza eu nu inteleg...de ce de ieri pe azi a mai aparut o trupa de teatru in plus....adica trupa contrast....muuult prea ciudat....de ce a mai fost aleasa inca o trupa acum...si pe ce s-a ales aceasta trupa...daca ea nu a fost de la inceput???(adica de ieri) 

7. ana

09 11 2007 20:05
da ..si sunt de acord cu lexi...asta e cu adevarat lipsa de organizare. 

8. dan

09 11 2007 21:06
da erau niste comenturi care vad ca au fost sterse! de ce? 

9. liana

09 11 2007 21:17
Dragii mei,
la un concurs intotdeauna trebuie sa fie si cineva care sa piarda.
Faptul ca nu toti stim cum sa ne comportam in astfel de situatii... este bine exemplificat in comentariile de mai sus.
Ana,
trupa "Contrast" a facut contestatie iar juriul... a hotarat admiterea in concurs. Sunt mai multe de povestit pe aceasta tema. Poti sa-mi scrii daca esti interesata: radaliana@yahoo.com
Lexi si Victor,
implicarea si mai ales seriozitatea cu care ne-am ocupat de acest eveniment ne-au facut sa nu prezentam clipurile pe care voi le laudati. Este un festival care promoveaza TINERII TALENTATI. Nu este un concurs pe care trebuie sa-l facem. Este un festival autofinantat si TALENTUL este singurul cautat si astepatat pe scena. Haideti sa ne calmam un pic spiritele si sa ne adunam cu totii in Discover Club in 16-18 noiembrie pentru a vedea... pe scena aceasta "lipsa de organizare" despre care unii dintre voi povestiti . 

10. dan

09 11 2007 21:29
liana apreciez faptul ca raspunzi la mesaje dar totusi cu scurt-metrajele ce facem? 

11. victor

09 11 2007 22:08
hm....
1. Nu este vorba de faptul ca anumite clipuri nu au fost selectate. Problema este ca nu a fost selectat nici un clip. iar asta inseamna ca toti cei care v-au trimis clipuri sunt TINERI ANTITALENT. Intradevar sunteti organizatori si asta va da dreptul la orice. inclusiv la a face o preselectie. daca este asa cum zici si este un festival autofinantat bravo voua. dar imi este greu sa cred asta.
2. Cum se face ca din 7 trupe de teatru 3 sunt din brasov? presupun ca ori este pura coincidenta ori brasovul este capitala tinerilor talentati la teatru. si cel mai deranjant este faptul ca se anunta o lista cu cei selectati iar a doua zi mai apare o trupa. pretextul fiind ca au facut contestatie. cui? unde? nu scria nimic de faptul ca se poate face contestatie ,nicaieri? de unde au stiut ca se poate face contestatie??? ca simplu spectator mi se pare ca totul este o facatura. ca de fapt a trebuit sa mai vina o trupa a nustu cui, prieteni, "amici", sponsori... de fapt sponsori nu. ca este un festival autofinantzat.

unde pot sa fac o contestati daca nu imi confine ceva? exista un formular? sau se trimite mail la adresa festivalului?

"Este un festival autofinantat si TALENTUL este singurul cautat si astepatat pe scena."

Talentul, nu cred ca sunteti voi in masura sa il apreciati...iar daca sunteti explicati-mi si mie cum o facetzi. nu este o ofensa... si nici macar nu e vorba de talent. asta e scuza voastra. este vorba ca nu faceti ce ati spus ca o sa faceti. 

12. liana

09 11 2007 22:30
Probabil acest festival este mai cunoscut brasovenilor Oricum, iti multumim pentru implicare... Victor.
Ceea ce mai vreau sa spun este faptul ca multi tineri vor veni la acest festival pentru a se lansa... ceilalti... daca va plictisiti... puteti sa adugati comentarii insa nu uitati ca a lua atitudine... nu inseamna a pune propriul subconstient pe o pagina de internet.
Sa cresteti mari si talentati! 

13. victor

09 11 2007 22:39
draga liana....
conform DEX: SUBCONŞTINT s.n. Sferă a fenomenelor psihice care se desfăşoară n afara conştiinţei şi care au putut fi anterior conştiente sau ar putea deveni conştiente ulterior ) deci te rog explica. ca sa inteleg ce vrei sa zici.

A lua atitudine = a-şi manifesta poziţia, a-şi afirma (cu hotărre) punctul de vedere

CRED CA ASTA AM FACUT. Si o sa fac in continuare. Si daca voi nu puteti sa imi dati un raspuns la intrebarile mele ( ma refer la un raspuns concis) atunci il voi cauta in alta parte.

Toate cele bune si sper sa ne mai auzim si la anul. 

14. dan

09 11 2007 22:50
urmaresc aceasta disputa de la inceput, dar am si eu o problema cand se afiseaza lista cu cei de la scurt-metraj??????? 

15. victor

09 11 2007 23:01
care scurt metraj????? 

16. liana

09 11 2007 23:06
Intotdeauna o sa ma bucure existenta unor tineri hotarati.

Echipa JOY ART FESTIVAL va asteapta la "joy nights", doua seri speciale unde publicul, concurentii, juriul, organizatorii, vor sta la aceeasi masa. 

17. victor

09 11 2007 23:10
care scurt metraj????? 

18. victor

09 11 2007 23:13
care scurt metraj????? 

19. liana

09 11 2007 23:13
Intotdeauna o sa ma bucure existenta unor tineri hotarati.

Echipa JOY ART FESTIVAL va asteapta la "joy nights", doua seri speciale unde publicul, concurentii, juriul, organizatorii, vor sta la aceeasi masa. 

20. dan

09 11 2007 23:43
urmaresc aceasta disputa de la inceput, dar am si eu o problema cand se afiseaza lista cu cei de la scurt-metraj??????? 

21. vali

10 11 2007 20:15
asta nu e emsaj de cearta. e un emsaj informativ. liana, nu merge linkul pt ioana heroiu. adica merge, te trimite acolo da nu se deschide si chiar daca salvez melodia nu merge dupa aia la mine pe winamp. apare dar nu canta. pt restul cocnurentilor e ok 

22. Ade

10 11 2007 21:28
Alex, sa stii ca am urmarit si eu clipul tau, cel postat pe youtube, si nu mi s-a parut atat de bun, pentru a intra in concurs...sunt de acord cu voi ca ati muncit pentru a le realiza, dar...poate pentru urmatorul festival veti munci mai mult si veti putea intra si voi in concurs, alaturi de ceilalti concurenti.
SUCCES CONCURENTILOR DIN ACEST AN!!! 

23. funnyGhost

11 11 2007 22:17
salut...aa..la mine scrie ca sunt din braila cand de fapt sunt din brasov..:-??...
sunt calificat al sectiunea foto... 

24. andra

13 11 2007 04:57
http://youtube.com/results?search_query=clip+joyart&search=Search 

25. nedelea bianca

14 11 2007 10:33
Sunt foarte fericita ca am fost selectionata !Astept cu nerabdare sa inceapa festivalul
!As dori sa stiu la ce ora incep repetiile si in ce zile?Multumesc. 

26. jette

14 11 2007 20:26
@funnyghost: cred ca s'a produs contagiune :P 

27. funnyGhost

14 11 2007 23:21
contagiune?
....)... 

28. dana

15 11 2007 17:39
care este programul festivalului? ar fi trebuit afisat din timp, sa ne facem si noi timp! 

29. daniel

15 11 2007 19:15
Victore, tata, du-te si injecteaza-ti niste calmante ca sa nu crape ceva in tine! Desi dormi cu capul pe DEX se pare ca nu e o metoda de a deveni mai inteligent, ce sa mai vorbim de TALENTAT. Cat despre Alex...prefer sa tac (ca sa nu te demoralizez).
Revenind la VICTOR...nu am gasit pe Youtube opera ta, maestre.. Inteleg ca esti un mic Mungiu, dar trebuie sa si demonstrezi...tu ai fost cu ideea (stii cum se numesc oamenii cu idei, nu?)..astept cu interes pe Youtube. Intamplator, fac spoturi publicitare de 4 ani de zile, dar nu am plecat de la nivelul pe care l-am vazut ilustrat pe Youtube...Arata-mi cat sange ai in instalatie! 

30. daniel

15 11 2007 19:47
Victore, tata, du-te si injecteaza-ti niste calmante ca sa nu crape ceva in tine! Desi dormi cu capul pe DEX se pare ca nu e o metoda de a deveni mai inteligent, ce sa mai vorbim de TALENTAT. Cat despre Alex...prefer sa tac (ca sa nu te demoralizez).
Revenind la VICTOR...nu am gasit pe Youtube opera ta, maestre.. Inteleg ca esti un mic Mungiu, dar trebuie sa si demonstrezi...tu ai fost cu ideea (stii cum se numesc oamenii cu idei, nu?)..astept cu interes pe Youtube. Intamplator, fac spoturi publicitare de 4 ani de zile, dar nu am plecat de la nivelul pe care l-am vazut ilustrat pe Youtube...Arata-mi cat sange ai in instalatie! 

31. alin

16 11 2007 14:23
Bianca...ti-am ascultat demo ul...e super tare...chiar ai talent...mi se pare cea mai tare demo dintre toate...abia astept sa te ascult in seara asta...succes 

32. Juicy Bracelet

05 07 2012 03:36
What a excellent resource! 

33. Gucci Outlet

10 07 2012 14:43
That is definately one of the best blogs I've sen in ages online. Maintain up the excellent posts. 

34. Coach Outlet

31 07 2012 22:53
What a excellent resource! 

35. Coach Outlet

03 08 2012 20:32
Cheers for this content, guys, continue to keep up the good work. 

36. LV Outlet

13 09 2012 05:24
This blog site is great. How did you come up witht he idea? 

37. Coach Outlet

15 09 2012 23:39
I saw this actually excellent post these days! 

38. Gucci Outlet

20 09 2012 04:59
Thanks! it's helpful to me! 

39. Coach Outlet Store Online

09 10 2012 08:49
Extremely regularly I go to this website. It very a great deal is pleasant to me. Thanks the author!

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog