en-joy  

EU votez !

12 11 2007 19:47

Centrul Teritorial ANSIT Brasov va invita vineri, 23 noiembrie, orele 14:00, la Centrul de Tineret Brasov la o intalnire cu candidatii brasoveni la alegerile pentru Parlamentul European.

Aveti ocazia sa puneti intrebari candidatilor si chiar sa fiti premiati pentru asta... Mai mult, aveti oportunitatea sa va adresati direct viitorilor nostri reprezentanti in Parlamentul European si sa le impartasiti doleantele tinerilor care pot fi discutate in Parlamentul European. Intalnirea va fi moderată de un reprezentant al Asociatiei PRO DEMOCRATIA.

Masa rotundă "EU votez" face parte din campania de responsabilizare initiata de Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor - Alege valorile Romaniei, Voteaza echipa pentru Europa".

Ai 18 ani? Sau pana in 35?

WWW.EUVOTEZ.RO iti este dedicat.

De ce?

Pentru ca nu poti fi indiferent. Pentru ca esti activ.

Pentru ca tu poti fi selectionerul echipei de parlamentari romani care vor reprezenta Romania in Parlamentul European. De ce o astfel de campanie?

Pentru ca Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor si-a stabilit prioritati carevin din nevoile tale, ale tanarului.

Cetatenia activa, participarea la viata cetatii, este nevoia la care raspunde WWW.EUVOTEZ.RO si campania de informare publica care il insoteste.

WWW.EUVOTEZ.RO vine cu informatie, intr-o forma care sa iti fie usor accesibila. Vine cu intrebarile, dar si cu raspunsurile la ele.

WWW.EUVOTEZ.RO vine cu acel plus de motivatie care poate face, uneori, diferenta:
- 400 de mouse-pad-uri

- 400 de USB stick memory de 1 GB

- 15 EXCURSII LA BRUXELLES

Inscrie-te la CONCURS acum !

Vrei sa stii mai multe despre Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor, cu ce vine ea in ajutorul tinerilor si cum raspunde la nevoile tale? Intra pe www.ansitromania.ro si urmareste programele agentiei. Este imposibil sa nu gasesti unul care sa ti se potriveasca...

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog