en-joy  

Preludiul destăinuirilor

31 12 2007 03:31

Într-o zi am să aflu despre tine că ai plecat în altă ţară. Sau că ai o noua iubită. Sau că eşti bolnav şi nu ai chef de nimic. Sau că m-ai uitat. Şi am să aflu toate acestea nu printr-un telefon, nici măcar sms, nu prin email sau printr-un mesaj off-line pe vreun chat, ci tocmai din status-ul tău de pe messenger. Atât de multe aflu din aceste mesaje…

Unele sunt o adevărată lecţie de viaţă, un aforism sau vreo frântură de filosofie. Le citesc zâmbind uneori pentru că ştiu că sunt doar citate sau gânduri prinse-n zbor. Prea puţine sunt lecţii personale de viaţă. De la acestea se nasc discuţii interesante. Şi nu mulţi îşi dau seama cât de intime pot fi câteva cuvinte. Şi cât de mult oglindesc o părticică din sufletul celui care le-ai scris.

Iată câteva: “n-ai nevoie de prea multe ca să fii fericit, e de ajuns o mână de prieteni în asfinţit şi puţin infinit”; “ ceea ce pierdem, pierdem pentru totdeauna”;” o persoana care nu-şi doreşte nimic, sigur nu va eşua”; “let me forget about today until tomorrow”; “if u don’t learn to laugh at troubles you won’t have anything to laugh at when you grow old “; “ gotta find me an angel “ şi “nimic nu se întâmplă până când ceva se întâmplă, apoi totul se întâmplㅔ

Alte status-uri sunt adevărate surse de amuzament. E o delectare să le văd oricând. Pentru că e şi acesta un alt fel de a-ţi duce necazurile mai departe. Şi cum spunea cineva-cândva o persoană creativă, are umor. Şi atunci îi face pe ceilalţi să zâmbească. Sau poate chiar, să îi înveţe să zâmbească.

Iată câteva: “când termini facultatea ai 2 variante, ori te însori, ori te mai apuci de încă o facultate” ; “primesc ca donaţie laptop cu processor dualcore” ; “încă sunt darnic…dau răceala pe gratis”; “plecat cu piticii in căutarea albei ca zăpada”; “available sau nu…this is the question”; “ chestii” şi “a fost odată ca-n poveşti…şi acolo a rămas”.

Nu puteam să nu amintesc de acele status-uri care spun despre starea actuală a personajului. Oricum nu îi înţeleg pe cei care de fiecare dată au la status “busy” sau nu deranjaţi. De ce mai stau pe messenger atunci? Sau pe cei care ţin să afle tot poporul că ei dorm, fireşte în acelaşi interval orar când dorm şi ceilalţi, cu decalaj de o oră-două. Sunt unii au găsit cuvinte drăguţe de a spune că nu sunt lângă calculator sau că nu pot vorbi.

Iată câteva:” sunt invizibil”; “sexy şi inabordabil” ; “meci. Nu vorbesc.”; “la tv cu treab㔠;” prin vecini”; “hibernez “şi “deparazitare”.

Sunt alţii care nu au niciodată un status. Nu au nevoie. Comunică ce trebuie cu cine trebuie şi atât. Sau poate doar nu îşi dau seama de farmecul micilor fragmente rostite în colţul gurii, sau al ochilor.

Într-o zi, ai să afli că petrec, că am chef de joacă sau de glume, că sunt tristă sau că îmi e dor. Dar niciodată n-ai să îţi dai seama cât mă bucur că îţi pasă de viaţa mea. Aşa cum o afli, dintr-un status de messenger. Mulţumesc.

vizite: 31257 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Comentarii

 

1. Cumpar un display laptop functional

11 12 2013 16:01
Buna ziua. Am nevoie de un display laptop functional pentru un apple macbook pro 2010. Daca aveti din intamplare unul pe acasa, sau un macbook pro ne functional dar cu display-ul bun. 

2. Bones

21 04 2016 08:26
I will be putting this dazizlng insight to good use in no time. 

3. http://helpingheartsgrow.com/first-acceptance-insurance-company.html

12 09 2016 05:17
This is just the perfect answer for all of us 

4. http://onlinekredit.tech/online-kreditvergleich-stiftung-warentest.html

22 10 2016 20:41
Hey, killer job on that one you guys! 

5. http://www.prestamosonline.pw/

26 10 2016 23:06
Thanks so much for being conscious enough to look for non GMO products. I’m with you which I how I found you in the first place. I spent the winter on Maui where Monsanto resides. Yuk ! 

6. http://topkreditonline.pw/vorlage-kreditkarte-kündigen.html

13 11 2016 20:49
None can doubt the veracity of this article. 

7. free car insurance quotes San Jose CA

18 11 2016 02:34
Now I know who the brainy one is, I'll keep looking for your posts. 

8. baukredit über 20 jahre

12 12 2016 23:40
Mighty useful. Make no mistake, I appreciate it. 

9. Las calificaciones en línea cialis

22 12 2016 12:18
Thanks for starting the ball rolling with this insight. 

10. kreditrechner kfz tilgung berechnen

25 12 2016 10:58
Always a good job right here. Keep rolling on through. 

11. http://www.achetezcialisenligne.info/

01 01 2017 23:33
Hey, that's the greatest! So with ll this brain power AWHFY?

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog