en-joy  

Blitz Kiss Fm - 105.5 Brasov

11 01 2008 13:24

Daca-i vineri, e gandul la weekend! Il incepi chiar din seara aceasta cu un concert special K`n`Confusion live la Club Scena. De la ora 20, se canta jazz, hip-hop, funk si cine mai stie ce anume? Nu conteaza genul muzical pentru formatiaK`n`Confusion. Pentru ei importanta este pierderea tempora a iluziei, confuzia Uita asadar de unde vine muzica, si lasa-te purtat de magia concertului.

In ianuarie ne amintim de Eminescu. Biblioteca Judeteana organizeaza maine de la ora 11 o intalnire avand ca tema opera lui Mihai Eminescu. Esti invitat astfel la sediul central al bibliotecii, in salile de lectura pentru a discuta alaturi de reprezentatii uniunii scriitorilor din romania, filiala brasov.

Tot maine, dar spre seara, de la ora 19, esti asteptat la teatru. Aici se pune in scena piesa lui Mihail Sebastian, Ultima Ora. Din distributie fac parte , Mircea Andreescu, Dan Sandulescu, Mihai Bica si Alexandra Ignat. Regia este semnata de Gelu Colceag. Montarea spectacolui poarta un spirit modern, cu atat mai mult cu cat textul pare a fi scris pentru zilele noastre. Dincolo de umorul piesei, se regasesc atingeri la actualitatea politica, respectiv la coruptie si manipulare. Mai ai timp sa-ti iei un bilet de la sediul Teatrului Sica Alexandrescu. Iti mai spun doar ca beneficiezi de reducere si platesti doar 4 lei daca esti elev sau student.

Crezi ca talentul tau este scrisul? Atunci mergi la atelierul de creatie, lumina de avarie. Aici inveti cum sa scrii poezii, proza si scenarii. Mai mult, primesti comentarii la textele scrise de tine si ai ocazia sa-ti personalizezi stilul artistic. Dintre activitatile atelierului se mai includ recitaluri in cluburi si participarea la o opera colectiva. Atelierul de creatie literara contemporana te asteapta maine de la ora 14. Pentru detalii scrie la luminadeavarie@ yahoo.com . Gazda atelierului este Alianta Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret din Romania.

Ei, ce sa mai lungim vorba sa ai parte de un weekend pe placul tau. Distreaza-te cu Kiss Fm !

vizite: 8123 redactor: Anca Pepelea in Cultura

Comentarii

 

1. Viên hong sâm

28 03 2017 05:23
bi viết hữu ch, thanks 

2. banh trung thu o quan Tay Ho

28 07 2017 06:29
Bnh trung thu cao cấp Yến so của cng ty Yến so Khnh Ha đ được sự chi cục An ton vệ sinh thực phẩm 

3. replica louis vuitton

10 10 2017 11:43
and nowdays there are lots of people wear it.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog