en-joy  

En-Joy Then & Now

06 02 2008 13:00

Iţi place muzica anilor trecuţi dar, ţi se pare interesantă şi cea din prezent? Eu imi propun sa le mpac pe amndoua prin En-Joy Then & Now, o emisiune live on EN- JOY RADIO.

Muzica are foarte multe suişuri şi cobarşuri. Schimbarile de-a lungul anilor, n cadrul unei trupe sau n cadrul unui gen muzical, nu pot trece neobservate.

De aceea eu voi fi cu ochii n patru, n ncercarea de a-ţi oferi doar ce este mai bun.

Te ntrebi ce stiluri poate aborda emisiunea? De toate! Mai explicit? Din isoria muzicii internaţionale, dar şi romneşti. Mai clar decat att? Bine! De la pop la rock, de la hip-hop la rap, de la rnb la house, de la folk la drumnbase şi multe altele.

n fiecare săptamana o sa povestim vrute şi nevrute despre un anumit artist sau despre o trupă. Binenţeles că aceştia trebuie să prezinte ani de activitate, ca să avem despre ce vorbi. Ai vreo preferinţă anume? Nu ai altceva de facut dect să mă anunţi la adresa de E-mail: radioenjoybrasov@yahoo.com . (Nu uita să menţionezi: pentru emisiunea En-joy Then & Now)

Pe cine vom face să sughiţă săptămna aceasta? Pe Christina Aguilera! Vom pălăvrăgi foarte multe. Despre copilăria ei, despre adolescenţa ei, despre femeia măritată din ziua de azi, despre versuri şi multe altele. n playlist se află şi alte trupe de renume mondial.

Dacă iţi place cum sună, nu-ţi rămne de facut dect să ma asculţi, miercuri de la ora 20.00 la 22.00 pe www.en-joy.ro/listen.pls . Ai ceva completarii de făcut n privinţa artistului aflat n discuţie? Perfect! Ne putem auzi live la 0268 547 738.

Articol scris de

Bianca Dejanu

Autor En-joy Then & Now

Radio En- Joy

vizite: 9343 redactor: Liana Rada in General

Comentarii

Aceasta intrare nu a fost comentata inca.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog