en-joy  

Advisory Forum on how to study in the USA

14 06 2009 22:09

Marti, 16 Iunie, la Centrul Cultural Englez (in Mansarda Casei Baiulescu) va avea loc un workshop despre cum poti studia in SUA. Profesorul Fulbright Jeremy Hawkins va oferi informatii legate de procesul de aplicare, conditii, burse, universitati etc. Pe langa aceastea, el va raspunde la intrebarile celor care doresc sa afle mai multe despre sistemul educational din SUA, va oferi sfaturi si orice alte detalii necesare. Evenimentul este gratuit, deschis tuturor studentilor si elevilor din orice domeniu si se va desfasura in Lb. Engleza.

Deci, daca sunteti interesati, vreti sa studiati in America, sau sunteti pur si simplu curiosi, va asteptam Marti, 16 Iunie, intre orele 17:00 19:00 la Centrul Cultural Englez, Bd. Eroilor nr. 33, Brasov. Va rugam sa nu intarziati si anuntati si pe cei pe care credeti ca i-ar interesa acest workshop.

Clubul Cultural American
Universitatea Transilvania, Brasov
http://www.freewebs.com/accbrasov/
acc_brasov@yahoo.com

vizite: 7856 redactor: Colaborator in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog