en-joy  

Zece zile pentru cei fără lovele

20 06 2009 08:17

E clar. Cei săraci cu portofelul dar bogaţi la catalog au şansa de a participa la o şcoala de vară, atractivă, după cum se laudă organizatorii. Aşa că dacă nu va simţiţi cu musca pe căciulă, fără ruşine daţi mai departe celor care sunt elevi în a XI-a sau a XII-a şi care, tot fără ruşine, vor recunoaşte că nu provin din familii înstărite. Că doar se ştie, românul e sărac, însă, în acest caz - cel puţin- mai trebuie să fie şi deştept!

Nu mai mult de 20 de liceeni vor fi selectaţi să meargă la Sărata Monteoru- judeţul Buzău pentru a lua parte la Scoala de Vară Force, organizată de către Asociaţia Studenţilor Economişti din România- ASER.

Participanţii vor avea timp să viziteze şi locurile de prim prejur, cum ar fi Muzeul Chilimbarului de la Colţi, Barajul de la Siriu, Tabăra de sculptură în aer liber de la Ciuta şi Vulcanii noroioşi.

Cum se aplică? Simplu: completând un – ai ghiciiiit!- şi anume formular... ! Acesta se găseşte pe adresa site-ului oficial, www.force.ro şi cuprinde o serie de întrebări cu cap şi coadă.

Bunăoară, pe lângă datele personale şi chipul oglindit într-o fotografie, trebuie să dai cu subsemnatul la premiile obţinute şi la activităţile extra-şcolare efectuate – eh, vezi, de aia e bine să mergi să mai culegi o hârtie, ceva, de pe munte!

O întrebare uşor tendenţioasă se referă la dezvoltarea ta personală. Ori, la vârsta de 16 – 18 ani, ce dezvoltare să ai, frăţiorul meu? Când ai avut timp să trăieşti experienţe dacă toată ziua ai învăţat să ajungi la olimpiade sau în timpul liber ai mai făcut şi tu un grătar sau un chat. Doar nu o să recunoască nimeni vreun eveniment intim, nu?!

Iar ca să menţină tonul de high class, urmează o întrebare tipicară: cum te vezi peste zece ani?! Aici cred că organizatorii se aşteaptă să citească ceva gen cu bursă de doctorat prin nu ştiu ce ţară. Şi-apoi, ce, e greu să visezi? Ba, parol!

Iar ca de încheiere, urmează lovitura de graţie: să propui o idee de proiect pentru comunitate! Eeeh, da, noţiunea asta de proiect începe să fie pe buzele tuturor aşa încât de ce nu şi în acest formular! Ca să fie mai simplu, vedeţi şi voi ce e printr-un oraş de peste ocean... şi na, puterea exemplului!

Atenţie, atenţie: înscrierile au loc doar până la 1 iulie! Aşa că, nu mai lungim vorba, puneţi-vă pe completat formularul sau daţi de ştire cui trebuie! Forţa... gândului, fie cu voi!

vizite: 7263 redactor: Anca Pepelea in Participari

Comentarii

 

1. air jordan pas cher

04 05 2013 09:06
Aw, this was a really good post. 

2. swiss rolex replica watches

14 02 2014 08:36
The actual ribbons motifs had been pinned, presented upward as well as used along with stab sewing each and every 2 to 3 millimetres close to every ribbons design.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog