en-joy  

Şcoala de Vară de Jurnalism, încă o ediţie - 2009

10 07 2009 18:58

Au trecut deja patru ani de când s-a lansat proiectul Şcoala de Vară de Jurnalism. De fiecare dată s-a încercat ceva nou şi ţinând cont de părerile participanţilor din formularele de evaluare, s-a dorit mereu să fie mai bine. Drept urmare, anul acesta toţi participanţii vor sta în acelaşi loc şi vor plăti aceeaşi taxă fie că sunt sau nu din Braşov Mai multe detalii aflaţi apăsând butonul al doilea, unde scrie JURNALISM. -LATER EDIT-- NOU! - Varsta maxima acceptata e 30 de ani, deadline 17 august!

Veţi ajunge în blogul jurnalismbv.blogspot.com . Acolo aşteptăm comentariile voastre. Vă mai spun că vârsta admisă este între 17 şi 23 de ani, inclusiv limitele. Şi ca să continui cu cifrele, se vor accepta tot 30 de participanţi ce vor lucra tot pe trei ateliere: reporter tv, redactor ştiri radio şi presă scrisă. Iar taxa de participare va fi achitată doar de cei selectaţi şi este în valoare de 420 de lei.

Ah, nu mai are rost să spun pentru cine este şcoala aceasta de vară, nu-i aşa?

Ps. – nu voi permite comentarii pentru că vor apărea multe cu viruşi, problema e în rezolvare.

vizite: 7549 redactor: Anca Pepelea in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog