en-joy  

E plin de fete

15 07 2009 22:56

Formatia VAMA le saluta pe fetele care cred ca cea mai buna carte este una de credit si care stiu ca cerceii grei pun intotdeauna capul invaloare; pe cele care nu au masini smechere, dar stiu cum sa le obtina si pentru care soarele rasare in fiecare dupa-masa la solar.

VAMA le felicita pe fetele care stiu ce inseamna cuvantul haifaiv si pe cele care sunt sigure ca Silicon Valley e cel mai tare lant deSPA-uri din lume; pe fetele care fac decat cateva greseli de exprimaresi care stiu ca ID-ul de mess este cartea lor de vizita oriunde armerge.

VAMA le multumeste fetelor pe care nu le intereseaza cine sunt tipiide pe bancnote si care cred cu tarie ca pe hartia de 5 lei ar trebui desenat noul Mall.

Aceasta pentru ca, fara ele, noul extras pe single VAMA nu ar fi pututexista. E plin de fete, o piesa despre aparente si superficialitateacare le intretine, este extrasa de pe ultimul album al formatiei,lansat in 2008 la Arenele Romane.

De la VAMA pentru cele care stiu ca paraii stau in ceea ce detii, nuin ceea ce stii, numai respect si o piesa pe masura. E plin de fete.

###

Se gasestepe discul "VAMA" si mai poate fi descarcata prins sms de pe vamamusic.ro

Comunicat VAMA.

vizite: 6571 redactor: Admin in Muzica

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog