en-joy  

Azi, 17 iulie, ora 17, XP-7

17 07 2009 09:19

XP 7, primul grup de dezvoltare personală de la Braşov, se va prezenta oficial publicului. ntlnirea va avea loc vineri, 17 iulie la ora 17, la librăria Okian din strada Mureşenilor, numărul 1. Publicul va putea afla direct de la membrii grupului informaţii despre tehnicile pe care aceştia le folosesc pentru a obţine performanţe deosebite, dar şi experienţele lor de viaţă.

De ce unele persoane seduc rapid orice audienţă? De ce unii reuşesc n afaceri chiar de tineri? Cum de reuşesc alţii să fie mereu plini de viaţă?. Pornind de la asemenea ntrebări, a fost nfiinţat grupul XP 7 la iniţiativa unor tineri braşoveni, preocupaţi de studiul excelenţei umane. Folosind tehnici de programare neuro-lingvistică, analiză tranzacţională şi cteva procedee specifice dezvoltării personale, membrii grupului şi dezvoltă treptat capacităţile de relaţionare, att cu sine, ct şi cu ceilalţi. Practic, XP 7 consideră că oricine este capabil de orice. De aceea, ei cred n puterea evoluţiei şi resping cu tărie orice eşec.

Unul dintre principiile grupului XP 7 este nvaţă şi nvaţă-i şi pe ceilalţi. Astfel, grupul se va deschide treptat publicului, pentru a le oferi din cunoştinţele lor, nvăţnd mai multe la rndul lor. Noii participanţi la ntlnirile XP 7 vor fi selectaţi n urma unor ntlniri cu ceilalţi membri.

Disclamer: Orict aţi ncerca să desluşiţi, XP 7 nu are nicio semnificaţie ascunsă. Denumirea a fost aleasă total ntmplător.

###

Ciprian Bojan

vizite: 7172 redactor: Colaborator in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog