en-joy  

Proiect pentru tinerii artişti

18 07 2009 22:45

Fie că lucrezi sau nu, poţi lua parte la un proiect european. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un desen, o fotografie, un film sau o melodie pe tema lipsa de experienţă n muncă, o provocare pentru tinerii şomeri. Termenul limită de aplicare este 15 septembrie 2009.

Proiectul se numeşte Explorarea prin Multimedia a Răspunsurilor la Provocările n Angajarea Tinerilor. Tema propusă pentru artişti are n vedere procesul de tranziţie de la şcoală la muncă, cu accent pe oportunităţile reduse ale tinerilor fără experientă n cmpul muncii n respectivul proces de angajare.

Proiectul este organizat n ţările: Belgia, Bosnia Herţegovina, Italia, Portugalia, Romnia şi Serbia. Materialele trimise vor fi expuse n toate cele şase ţări, respectiv, n ţara noastră, la Cmpina, prin Asociaţia Together Romnia.

Tot asociaţia menţionată mai sus, oferă şi lămuriri suplimentare şi poate fi contactată la together_romania@yahoo.com sau folosind site-ul www.asociatiatogether.wordpress.com .

Proiectul se va ncheia n 15 decembrie şi are un buget de aproape 20.000 de euro, bani ce provin din fonduri europene, prin Fundaţia Europeană a Tinerilor.

Despre proiect, mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial, unde există şi versiune n limba romnă, www.start4art.net .

###

Redactor,

Alexandru Iorga, organizator

vizite: 7928 redactor: Colaborator in Despre O.N.G.-uri

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog