en-joy  

Despre oameni şi oameni

17 08 2009 11:37

Vine o vreme cnd simţi nevoia să faci o faptă bună. Aşa, din drag de oameni. Mai dai un leu la cerşetorul din autobuz, chiar dacă ştii că nu şi va lua pine sau că nu se va schimba condiţia sa socială, mai dai de pomană la vecinu`, deşi nu ţi-a murit nimeni şi nici cu el nu te nţelegi prea bine, ori mai renunţi la timpul tău liber pentru a-l ajuta pe colegul de la muncă sau pe vreun amic, fără a pretinde un favor n schimb. Dar, dai, aşa, să fie! Că, vorba aceea, Dumnezeu e sus şi vede! Mă rog, poate nu crezi că e şi-atunci se aplică altă vorbă, oameni suntem!

Cristina e o fată care crede. Şi-n Dumnezeu şi-n oameni. Are nevoie de aceasta credinţă pentru a trăi. De fapt, pentru a supravieţui. Simţi diferenţa? Viaţa ei depinde de compasiunea celor din jur. Vrea să fie ajutată să trăiască. Şi tu vrei, aşa-i? ncepi deja să te plngi că n-ai una, că n-ai alta. Cristina n-are şansa unui viitor. Mai are rost să punem n balanţă?

E cinic să spui, oricum murim cu toţii, dar e adevărat. nsă e alta să mori ştiind că ai făcut totul pentru a trăi şi altfel mori ştiind că lumea n care te-ai născut nu are niciun rost pentru tine. Cristina a ales să lupte: are leucemie, are nevoie de o operaţie ce poate ajunge pna la suma de 100.000 euro. E dreptul ei să lupte. Iar tu ai dreptul să alegi ntre a o susţine şi a o ignora.

Dacă alegi să o ajuţi, conturile unde poţi dona sunt:

RO32BRDE080SV30490270800 RON
RO28BRDE080SV30490350800 EUR
RO64BRDE080SV30490600800 USD
Titular cont: CORDUNEANU CRISTINA FLORENTINA
Sucursala BRD Braşov, b-dul M. Kogălniceanu nr. 5

Mai multe găseşti pe site-ul ei: www.helpcristina.info/donate_rom.php .

Cam att am avut de zis. Mă rugase o colegă să scriu despre Cristina. Nu ştiu dacă o va ajuta pe ea acest articol. Mai bine mă duc la bancă. De la mine puţin, de la toţi mai mult.

P.S. Şi-apoi mai e o vorbă, dacă nu eu, cine?

vizite: 8577 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog