en-joy  

Cursa auto in centrul Brasovului

19 08 2009 08:33

Vineri 21 august 2009 Asociatia Auto Blic Brasov organizeaza in centrul municipiului Brasov cursa automobilistica Marele Premiu al Brasovului. Evenimentul este proba speciala de deschidere a celei de a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri editia 2009 Raliul Tara Barsei Dunlop SEAT.

Cursa se va desfasura pe traseul B-dul Eroilor (Modarom) breteaua de legatura dintre B-dul Eroilor si str. Nicolae Iorga, breteaua de legatura de pe langa Oficiul Postal nr. 1 Primaria Municipiului Brasov B-dul Eroilor (Hotel Capitol Modarom).

Pentru buna desfasurare a cursei circulatia rutiera pe B-dul Eroilor intre Hotel Aro Palace si ING Bank precum si pe bretelele de legatura mai sus mentionate va fi restrictionata, cu avizul Comisiei de circulatie a Primariei Brasov si cu acordul Politiei Rutiere Brasov in intervaul orar 18:30 22:30.

In acest sens RAT anunta modificarea traseelor mijloacelor de trasnport public care tranziteaza zona astfel:

Liniile: 1, 2, 4, 6, 12, 16, 17, 31, 34, 36, 37 nu vor utiliza capatul de linie Livada Postei si vor circula deviat de la statia Sanitas str. Iuliu Maniu pe str.Vlad Tepes, apoi b-dul 15 Noiembrie cu revenire la traseul normal.
Linia 5, pe sensul de ducere de la Stadionul Municipal la Roman SA, va circula deviat pe str. Sportului Stadionul Tineretului b-dul Grivitei str. 13 Decmbrie str. Castanilor, apoi b-dul 15 Noiembrie cu revenire la traseul normal.

Va multumim pentru intelegere, ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

--- Comunicat Auto Blic Brasov ----

vizite: 8402 redactor: Admin in Diverse

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog