en-joy  

Concursul “Muzica împotriva sărăciei”

21 08 2009 08:41

Vrei să dai o mână de ajutor în lupta împotriva sărăciei la nivel mondial şi muzica este modul tău de exprimare? Atunci trimite cântecul tău şi participă la concursul Muzica împotriva sărăciei! Concursul „Muzica împotriva sărăciei” – 2009 doreşte să ofere tinerilor cetăţeni ai Uniunii Europene şansa de a reflecta asupra rolului fundamental al UE în combaterea sărăciei în lume, prin trimiterea unei melodii pe această temă. Cântecul trebuie să conţină un mesaj legat de lupta împotriva sărăciei sau de cooperarea pentru dezvoltare.

Astfel tinerii europeni sunt invitaţi să se implice mai mult în aceste sectoare, în special prin vizitarea site-ului www.ifightpoverty.eu .

Câştigătorul concursului va obţine o înregistrare profesională a cântecului înscris, într-un studio profesional. Va fi de asemenea invitat să cânte la Zilele Dezvoltării Europene de la Stockholm pe 22-24 octombrie 2009. Transportul şi cazarea vor fi organizate şi plătite de Comisia Europeană.

Cantecele trebuie trimise pe pagina concursului „Muzica împotriva sărăciei” ( www.ifightpoverty.eu/music-contest) până pe 31 august 2009 , 23:59:59 CET (Ora Europei Centrale).

Votarea va fi deschisă până pe 09.09.09, ora 09:09 CET (Ora Europei Centrale). Participanţii pot vota de câte ori doresc, dar nu mai mult de o dată pe zi. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site-ul web marţi 15 septembrie 2009.

La această competiţie se pot înscrie cetăţeni ai Uniunii Europene având între 15 şi 30 de ani. Angajaţii Comisiei Europene, agenţiile UE sau companiile cu care Comisia Europeană are relaţii contractuale legate de concurs nu se pot înscrie. Persoanele care au sub 18 ani la momentul înscrierii trebuia să aibă consimţământul scris al unuia dintre părinţi sau al tutorelui legal înainte de a considera cântecul eligibil.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi:

Concursul “Muzica împotriva sărăciei”: http://www.ifightpoverty.eu/index_en.htm

Muzica împotriva sărăciei - Facebook: www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=119017694618

Zilele Dezvoltării Europene: http://www.eudevdays.eu/index_en.htm   

----- Comunicat Biroul Europe-Direct Brasov ----

vizite: 9052 redactor: Admin in Participari

Comentarii

 

1. umroh plus turki

04 05 2016 18:25
Undoubtedly as a result of be familiar with blogging one craft you're sure a large number of article expertise.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog