en-joy  

Curs pentru cei incepatori in domeniul "Resurse umane"

04 11 2009 07:05

Vrei sa fii Recruiter pentru o zi ? Esti student si crezi ca munca in domeniul Resurse Umane ar fi o alternativa pentru tine cand termini facultatea?
Te-ai intrebat cat de multe stii despre ce inseamna meseria de Recruiter in viata reala si cat de mult folosesti din ceea ce ai invatat in timpul facultatii?
Foloseste-te de experienta noastra din tara si chiar din orasul tau, Brasov, si afla daca exista o diferenta intre teorie si practica. Iti propunem o zi in care sa stai de vorba cu cei care lucreaza in domeniu si de la care vei afla suficient de multe ca sa poti decide daca a fi Recruiter este intr-adevar o optiune de cariera pentru tine. Nu numai ca iti vom prezenta ce presupune job-ul de Recruiter, dar ai posibilitatea de a ne adresa intrebarile tale.

Cui ne adresam?

* Tie, student/a in cadrul facultatilor de profil psihologic, economic, stiinte sociale.. si nu numai
* Tie, absolvent/a de facultate care iti doresti o cariera in domeniul recrutarii de personal
* Tie, care esti interesat/a de ceea ce inseamna recrutare si selectie (manager de echipe, de proiect, supervizori etc)


Agenda de training:
* Ce inseamna recrutarea si care sunt tipurile de job-uri destinate acestei activitati?
* Care sunt activitatile in care este implicat un Recruiter? (intr-o agentie de recrutare sau in departamentul de resurse umane al companiilor)
* Pasii urmati in cadrul proiectului de recrutare. Exercitiu prin exemplificarea unei fise de post
stabilirea unui profil de candidat pentru pozitia aflata in recrutare
resurse utile: analiza fisei de post, documentarea in ceea ce priveste compania/departamentul client, resurse pentru recrutare
redactarea si postarea anuntului de recrutare
cautare activa candidati
screening CV-uri
interviul telefonic si cel fata in fata (prezentare postului, discutia despre salariu, cum iti notezi observatiile, ce observi in timpul interviului)
selectia candidatilor pentru lista scurta
* Comunicarea cu clientul intern/extern

Ne vom bucura sa te premiem:
Cel mai activ participant va avea oportunitatea de a beneficia de o sedinta gratuita de consiliere in cariera cu unul dintre specialistii nostri in recrutare.
Nu ne propunem sa te convingem ca asta ti se potriveste, insa cu siguranta te vom ajuta sa te cunosti mai bine, in ceea ce priveste drumul in cariera.

Iti vom spune ce abilitati trebuie sa ai pentru a fii bun in recrutare, ce anume trebuie sa imbunatatesti si ce trebuie sa inveti pentru a creste profesional.
Vei invata cum se desfasoara un proces de recrutare, care este complexitatea acestuia si ce provocari te asteapta daca vei lucra in domeniu.


Unde, cand si cum?
Cursul se desfasoara intr-o locatie placuta, aproape de tine, in Brasov. Ne vom intalni la centrul Hospice Casa Sperantei situat in Schei, str. Piatra Mare nr.101, intr-o atmosfera prietenoasa si deschisa.
Stim ca vrei sa ajungi la cursuri sau poate chiar la job in timpul saptamanii, si de aceea vom sustine training-ul intr-o zi relaxanta de sambata, intre orele 10:00 17:00.

Trainingul va avea loc sambata, 07 noiembrie 2009, iar inscrierea se poate face pana cel tarziu miercuri 4 nov. ora 18:00 la gratiela.ratiu@vonconsulting.ro in baza formularului de inscriere.

Cost training: 150 RON/ pers (inclusiv TVA).
Sunt incluse pauzele de cafea, materialele de training, suportul de curs si desigur diploma de participare la training.

Pentru reduceri si mai multe detalii despre training: http://vonconsulting.ro/recrutor-pentru-o-zi/ sau direct prin telefon la 0729.857.122

--- comunicat din partea organizatorilor---

vizite: 7679 redactor: Admin in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog