en-joy  

Norma- la Festivalul International de Opera, Opereta si Balet- Brasov

09 11 2009 13:33

“NORMA ” compusă în 1831 pentru Teatrul Scala din Milano, a ridicat pe maestrul Bellini la cel mai înalt grad al celebrităţii .

„ NORMA” – pusă în scenă în 2006, la Braşov de maestrul Cristian Mihăilescu a ridicat OPERA la cel mai înalt grad de celebritate in Europa,cu ocazia turneului Operei Braşov în Germania, Italia, Spania, Austria, Elvetia, Anglia......

“NORMA ” – acum in Festival 2009, aduce FRANTA pe scena Operei Braşov.

Sâmbătă, 14 noiembrie 2009, ora 18.30, Sala Operei

Arii celebre,coruri tulburătoare,conflicte dramatice de neuitat în „Norma”,operă romantică intens melodică, cu pagini antologice care justifică întru totul aura de legendă ce o înconjoară .

Dragoste,răzbunare, disperare...toate topite într-o singură flacară mistuitoare....am putea rezuma în cele mai puţine cuvinte, totul despre „Norma”

Distribuţie: Diana Croitoru ( Franţa) in rolul Normei, Sorin Lupu (Opera Română Cluj-Napoca) -Pollione, Dan Popescu (Oroveso), Cristina Radu (Adalgisa), Mihai Irimia (Flavius), Sonia Hazarian ( Clothilda)

Corul şi Orchestra Operei Braşov

Dirijor: Traian Ichim

Regia: Cristian Mihăilescu

Pret bilete :30; 20;10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380 şi la Agenţia Operei din str. G. Bariţiu nr. 20, tel. 0268-471889.

-- comunicat Opera Brasov--

vizite: 6720 redactor: Admin in Muzica

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog