en-joy  

Pregatirile de Craciun incep la Muzeu

12 11 2009 18:57

Muzeul Casa Mureşenilor Braşov organizează nscrieri pentru programul de educaţie muzeală dedicat sărbătorilor de iarnă intitulat Povestea Crăciunului. La acest curs se pot nscrie un număr de 25 de elevi cu vrsta ntre 7 şi 14 ani, iar cursurile se vor ţine n fiecare zi de luni a săptămnii, de la orele 15.

Tematica cursului este structurată pe 4 ntlniri, ncepnd cu ziua de 23 noiembrie 2009. Timp de o lună copiii vor nvăţa colinde romneşti, germane si maghiare, povestea Crăciunului, vor modela n lut obiecte de pus n pomul de iarnă, vor confecţiona felicitări autocolante, lectură şi alte surprize.

La finalul cursului, n zilele dinaintea Crăciunului cursanţii vor primi vizita lui Moş Crăciun şi vor asista la un spectacol de teatru cu tematica Sfintelor Sărbători.

Costul cursului este de 10 lei pentru toate activităţile, iar nscrierile se fac pnă la data de 23 noiembrie 2009 n limita numărului de locuri.

Coordonatorul programului este prof. Ovidiu Savu- şef Secţie Istorie.

Muzeul "Casa Muresenilor" Brasov, Piata Sfatului nr. 25

Tel./Fax: (40)268-477864

www.muzeulmuresenilor.ro

casa_muresenilor@yahoo.com

-- comunicat organizatori--

vizite: 6949 redactor: Admin in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog