en-joy  

Pregatirile de Craciun incep la Muzeu

12 11 2009 18:57

Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov organizează înscrieri pentru programul de educaţie muzeală dedicat sărbătorilor de iarnă intitulat „Povestea Crăciunului”. La acest curs se pot înscrie un număr de 25 de elevi cu vârsta între 7 şi 14 ani, iar cursurile se vor ţine în fiecare zi de luni a săptămânii, de la orele 15.

Tematica cursului este structurată pe 4 întâlniri, începând cu ziua de 23 noiembrie 2009. Timp de o lună copiii vor învăţa colinde româneşti, germane si maghiare, povestea Crăciunului, vor modela în lut obiecte de pus în pomul de iarnă, vor confecţiona felicitări autocolante, lectură şi alte surprize.

La finalul cursului, în zilele dinaintea Crăciunului cursanţii vor primi vizita lui Moş Crăciun şi vor asista la un spectacol de teatru cu tematica Sfintelor Sărbători.

Costul cursului este de 10 lei pentru toate activităţile, iar înscrierile se fac până la data de 23 noiembrie 2009 în limita numărului de locuri.

Coordonatorul programului este prof. Ovidiu Savu- şef Secţie Istorie.

Muzeul "Casa Muresenilor" Brasov, Piata Sfatului nr. 25

Tel./Fax: (40)268-477864 

 www.muzeulmuresenilor.ro 

casa_muresenilor@yahoo.com

-- comunicat organizatori--

vizite: 6150 redactor: Admin in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog