en-joy  

Pentru brasoveni, o altfel de alegere pe 22 noiembrie 2009

16 11 2009 20:37

Duminica, doua workshop-uri de dezvoltare personala, la Hotties- langa Teatrul Sica Alexandrescu. Cost 55 de lei. Doar 25 de locuri disponibile.

Ora 15.00 - Atelierul NEW LOVE - Noua Iubire. Sustine: Andreea Mihaela Stan

Ora 17.00 - INVATA SA TRAIESTI CLIPA. Sustine: Alexandra Pintea

Iubirea este o forta. Ea nu este un rezultat, ci o cauza. Fie ca ai o relatie de cuplu, fie ca esti pregatit/a pentru una noua, la Atelierul "New Love - Noua Iubire" vei vedea ce poti face pentru a intensifica aportul de iubire in viata ta.Vei afla care sunt regulile Noii Iubiri, vom exersa sa ne lasam iubiti cu toata fiinta noastra si ne vom obisnui sa tinem minte ca suntem demni de cea mai inalta iubire a celor de langa noi si a noastra. Andreea va propune o intalnire de tip atelier de dezvoltare personala in care va prezinta o noua perspectiva a iubirii. Daca dragoste nu e, atunci tu poti sa faci sa fie!

Puterea gandului, constientizarea dependentelor afective, trairea momentului prezent si mai ales increderea in sine sunt subiectele pe care vi le propunem. Ne intalnim pentru a experimenta si (re)invata sa fim noi insine si sa ne bucuram de noi. Invata sa traiesti momentul prezent pentru a regasi pacea interioara! Atelierul este parte din turneul de promovare a Scolii de formare Ecoute ton corps! - prestigioasa scoala de psihologie si dezvoltare personala din Canada fondata de mai bine de 25 de ani de Lise Bourbeau, autoarea bestseller-ului Asculta-ti corpul!

Detalii si rezervari la telefon/sms: 0740 077 533 sau 0745 756 181 sau mail: andreeaeaici@gmail.com si alpintea@yahoo.ca sau www.nouaiubire.blogspot.com .

--- comunicat organizatori---

vizite: 7608 redactor: Admin in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog