en-joy  

Ajuta cu un vot sa se implineasca un vis

17 11 2009 21:09

Despre Coco la http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=4 , povestea cu titlul "Alpinism - Crina Coco - inca un record mondial de varsta pentru Romania" Daca considerati ca performantele anterioare ale lui Coco o recomanda pentru castigarea acestei campanii, va rugam s-o votati si sa mai trimiteti acest e-mail si altora!

Se procedeaza in felul urmator:

1. va faceti cont pe site la http://www.cautamoamenimari.ro/cont-nou.php

2. dupa ce primitii de la ei un mail de confirmare incepand cu 18 noiembrie ( MAINE!!) puteti sa votati (10 zile consecutiv, cate un vot pe zi). Povestea lu' Coco e la http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=4 si ca sa votati va va duceti in josul articolului si dati click pe "voteaza" .

Faceti-va contul mai din timp ca sa nu pierdeti timp miine, si va rog mai trimiteti mailul si la altii.. Vedeti ca regulamentul e ca de pe un IP sint permise zilnic max. 10 voturi chiar daca sint din conturi diferite, si la cel putin 10 min. unul de altul ( http://www.cautamoamenimari.ro/regulament.php )

Mai multe despre Coco pe www.clubulmontanaltitudine.ro

http://www.youtube.com/watch?v=Le7F-7kTMcA

http://crinacocopopescu.blogspot.com

pe Google si Google video tastati Crina Coco Popescu.

--- comunicat parintii fetei ---

vizite: 9136 redactor: Admin in Sport

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog