en-joy  

Ce trebuie sa stie fiecare femeie !

21 11 2009 00:02

Aşa începea mesajul pe care l-am primit recent. Destul de promiţător şi, de ce să nu recunoaştem, convingător. Sunt sigură că 99% dintre femei ştiau deja la ce să se aştepte. Doar nu e prima oară când primim lecţii de viaţă! Celălalt procent nu au fost femei, ci doar fete. Să vedem aşadar textul. Cu menţiunea că mi-am permis să adaug nişte comentarii, între paranteze – şi cu diacritice.

DIN EXPERIENTA UNEI OCTOGENARE: ( burgheză, pe pariu?! )
O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

1. Suficienti bani in contul ei ca sa se poata muta sau inchiria o locuinta, chiar daca ea nu vrea niciodata asta.....sau nu este nevoita sa faca asta . ( mai practic este vorba despre un loc la cimitir...deh, munceşti o viaţă ca să ai unde să mori! )

2. Ceva pentru imbracat care sa fie perfect pentru servici sau pentru o intalnire cu cineva "visat" si care trebuie sa fie gata intr-o ora. ( adică ţineţi o cămaşă albă călcată mereu în dulap! Şi să aveţi o fustă dintr-un material care se poartă mototolit...simplu, clasic, elegant, merge oriunde...bărbatul oricum se uită doar la pantofi! )

3. O tinerete pe care sa o lase multumita in urma ( ... adică să nu mai creadă în alifiile care fac minuni cu ridurile!)

4. Un trecut suficient de "suculent", pe care il va putea povesti cind va fi batrina ( păi, când nu mai poţi vedea ce fac vecinii ca să bârfeşti, începi să povesteşti ce-ţi mai aduci aminte... )

5. Un set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutien negru de dantela..... ( alăturarea e clară! Nu chemi instalatorul, ci vecinul când ai o problemă...casnică! )

6. O prietena/prieten care sa o faca intotdeauna sa rida...si una care sa o lase sa plinga ( ...şi una care să-i împrumute ceva, alta care să-i gâdile orgoliul, alta care să-i umple paharul...fără număr, nu ştii niciodată când rămâi fără conectare la Internet! )

7. O piesa de mobila buna care sa nu fi fost proprietatea nimanui din familia ei. ( ...dar pe care să o lase ea moştenire la copiii ei! )

8. Farfurii care sa se asorteze, pahare cu picior pentru vin si o reteta de mincare care ii va face pe musafiri sa se simta onorati ( ...adică să nu le pară rău că i-au adus cadouri de ziua ei)

9. Sentimentul de control asupra destinului ei (...doar sentimentul, controlul îl deţine oricum bărbatul- asta a zis-o my baby....me, no comment! )

O FEMEIE TREBUIE SA STIE
1. Cum sa "cada" in iubire fara sa se piarda. ( ...adică pasiune- pasiune, dar cu limită, coniţă! )

2. Cum sa paraseasca un servici, sa intrerupa o dragoste si sa se confrunte cu o prietena, fara sa intrerupa prietenia. ( adică adio dar rămân cu tine, sâc! )

3. Cind poate sa insiste mai tare...si cind trebuie sa plece. ( ...dar să fie sigură că nu pleacă pe jos )

4. Ca nu poate schimba lungimea picioarelor, latimea soldurilor sau natura parintilor sai. (...dar dacă n-are ce face cu banii, operaţii există, nume se schimbă...)

5. Ca, poate nu a fost perfecta copilaria ei, dar ca s-a terminat... ( ...iar şcolăriţe mai sunt doar în fantezii sexuale!)

6. Ce trebuie sa faca, sau sa nu faca, pentru a fi iubita mai mult... ( mâncare şi sex, în ambele cazuri)

7. Cum sa traiasca singura... chiar daca ei nu-i place asta... ( ...adică cu prietenele de mai sus!)

8. Pe cine sa creada, pe cine sa nu creada, si de ce ea nu trebuie sa ia asta ca pe o ofensa personala... (...adică, dacă are unul curaj să-i spună că e japiţă, egoistă şi are doar parfumuri în cap, să nu se supere ci...să meargă înainte, pe calea ei!)

9. Ce poate sau ce nu poate indeplini intr-o zi, intr-o luna.....si intr-un an. ( ...dar şi ce poate sau ce nu poate îndeplini bărbatul de lângă ea! )

Eh... ce trebuie să aibă o femeie? Un bărbat. Ce trebuie să ştie? Care bărbat. Punct. Şi baftă!

Ps. Femeile de carieră să nu-mi spună că sunt virgine, da?!

vizite: 11201 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog