en-joy  

Votează cel mai simpatic voluntar din Brasov!

23 11 2009 18:43

Pana in 30 noiembrie intra pe blogul Galei pentru Supervoluntari, galavoluntari.wordpress.com (eveniment organizat de Asociatia Colors, Directia Judeteana pentru Tineret Brasov si partenerii) si voteaza cel mai simpatic voluntar din Brasov!

14 voluntari, nominalizati de organizatiile nonguvernamentale din judetul Brasov asteapta cu nerabdare sa fie votati, in cadrul categoriei cel mai simpatic voluntar. Ei pot fi votati de sustinatorii lor timp de 10 zile, votul online incheindu-se in 30 noiembrie, ora 24, premierea urmand a avea loc laolalta cu celelalte 14 categorii, in cadrul unui eveniment festiv, desfasurat in 5 decembrie, incepand cu ora 18, la Centrul Cultural Reduta.

Anul acesta 12 organizatii nonguvernamentale si 4 institutii educationale din judetul Brasov au trimis nominalizari la 12 din cele 15 categorii ale primei editii a Galei pentru Supervoluntari, dintre care cele mai ravnite sunt cele mai reusite proiecte si voluntarul anului.

La aceasta editie, concurenta cea mai mare este in cadrul categoriilor de proiecte derulate de organizatii, proiecte extrascolare, coordonatorul de voluntari si voluntarul anului. Dorinta noastra este de a face vizibile cat mai multe dintre activitatile de voluntariat din comunitatea brasoveana si de a multumi intr-un cadrul oficial voluntarilor a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului si de premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare din judetele Sibiu si Brasov. Evenimentul premiaza voluntari, organizatii, grupuri informale, proiecte diverse, precum si sustinatori si bloggeri la 15 categorii distincte. Toti cei interesati sa ia parte la eveniment sunt invitati sa intre pe galavoluntari.wordpress.com si sa ceara invitatia pana la data de 30 noiembrie.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat.

---comunicat organizatori---

vizite: 6792 redactor: Admin in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog