en-joy  

Recrutare voluntari- Brasov

26 11 2009 22:36

As dori sa anunt recrutarea de voluntari pe care Fundatia pentru Asistenta Sociala si Tineret (F.A.S.T.) o desfasoara in aceasta perioada. Sediul Fundatiei este in Sacele, judetul Brasov. Din anul 1998, echipa lucreaza pentru integrarea sociala a celor defavorizati, ajutand la dezvoltarea intelectuala si profesionala a acestora in cadrul societatii romanesti. Oferim educatie si asistenta sociala celor care au nevoie, nu numai la Centrul Educational "Ziurel," sau in scolile locale dar si in zonele sarace ale comunitatii noastre. Munca noastra a ajutat sute de copii si familii pentru ca acestia sa aiba acces la o educatie mai buna, la un adapost mai sigur, si la sanse egale in vederea imbunatatirii traiului.

Voluntarii pot alege o zi a saptamanii si pot opta de asemenea pentru unul din cele doua schimburi: de dimineata de la 9 la 13:00 sau de dupa-masa, de la 13:00 la 17:00.

Deoarece este nevoie de o implicare permanenta in lucrul cu copiii, dorim ca voluntarii sa-si ofere ajutorul pentru minim 4 ore. Astfel, prin continuitate copiii beneficiaza de ajutor pe tot timpul participarii lor in programul educational. Mentionam ca biletul de autobuz dus-intors este rambursat de organizatie. Voluntarii ne-ar ajuta mult in cadrul muncii noastre in domeniul educational si ar fi un sprijin important si pentru copiii care sunt dornici sa invete.


Daca aveti nevoie de mai multe detalii, puteti vizita site-ul nostru: www.fastcharity.ro sau daca aveti alte intrebari, contactati-ne la
volunteer@fastchari ty.ro

Cu respect,
Ruxandra Oprica
Fundatia pentru Asistenta Sociala si Tineret
George Moroianu Nr.17
Sacele, Judetul Brasov,
Romania 505600
Tel/fax: (+4)0268 274 365
www.fastcharity. ro

--- comunicat FAST---


vizite: 9386 redactor: Admin in Participari

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog